Аз го докарвам 8-8.5 градско и 6-6.5 извънградско /2+2

ПС: Имайте предвид, че двигателя се "мъчи" с купето на Джета

FLY написа:Споделете ?: разход на двигател PN 1.6, бензин - не успявам да намеря заводски характеристики![]()
Аз го докарвам 8-8.5 градско и 6-6.5 извънградско /2+2- двама човека и два сака! и без мн. ръчкане/
smeegal написа:FLY написа:Споделете ?: разход на двигател PN 1.6, бензин - не успявам да намеря заводски характеристики![]()
Аз го докарвам 8-8.5 градско и 6-6.5 извънградско /2+2- двама човека и два сака! и без мн. ръчкане/
И аз съм със същия тип двигател 05,1991 г.Разхода ми е като твоя,на градско може би по-нисък.Преди време я карах с v-power95 и разхода беше малко по-нисък.Ти с какъв бензин я караш,какво масло слагаш?
smeegal написа:smeegal написа:FLY написа:Споделете ?: разход на двигател PN 1.6, бензин - не успявам да намеря заводски характеристики![]()
И аз съм със същия тип двигател 05,1991 г.Разхода ми е като твоя,на градско може би по-нисък.Преди време я карах с v-power95 и разхода беше малко по-нисък.Ти с какъв бензин я караш,какво масло слагаш?
Не ти доуточних-аз съм с Голф-2.Имам книжката на колата/manual instruction/ и оттам мога да ти дам някакви данни стига да ти вършат работа...
Nova написа:Мад доктор! Както написах по горе моя е същия. В книгата дават за всички, но за 1,6 без катализатор разходите са 5,2 със 90км/ч извънградско, 7,1 със 120 извънградско, 8,7 градско. Ако не вярваш елана следващата среща да видиш в книжката. deal
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 66 госта