Malok написа:отвори я разглоби я и извади пласмасовия палец ,който задържа стойката затворена .Този палец има едно зъбче мойто беше шчупено и затова не се държеше стойката затворена .Аз го позапилих да е равно след това зех едно пиронче ,нагорещих го и го прекарах през палеца, се едно ново палче на края на палеца направих .Отрязах го с едни секачки и го запилих с пила и шкурка ,за да не изяде останалата част от механима после малко грес и сичко е тип топ 2 години .дано съм полезен
нужни неша за ремонта :
1. права отвертка (за да извадим стойката)
2. стоманено пиронче с дебелина като на старото палче
3. запалка
4. клещи за вкарване на горещия пирон през пласмасовия палец
5. секачки
6. финна пиличка
7. шкурка
а как се отваряbadjo-vw написа:Malok написа:отвори я разглоби я и извади пласмасовия палец ,който задържа стойката затворена .Този палец има едно зъбче мойто беше шчупено и затова не се държеше стойката затворена .Аз го позапилих да е равно след това зех едно пиронче ,нагорещих го и го прекарах през палеца, се едно ново палче на края на палеца направих .Отрязах го с едни секачки и го запилих с пила и шкурка ,за да не изяде останалата част от механима после малко грес и сичко е тип топ 2 години .дано съм полезен
нужни неша за ремонта :
1. права отвертка (за да извадим стойката)
2. стоманено пиронче с дебелина като на старото палче
3. запалка
4. клещи за вкарване на горещия пирон през пласмасовия палец
5. секачки
6. финна пиличка
7. шкурка![]()
ще пробвам твоя метод
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 53 госта