Г4 като пусна климатроника намаля мощността
- DimoNN
- Автомобил:
- Двигател:
Г4 като пусна климатроника намаля мощността
на голфа (1.
като му пусна климатроника усещам как намаля мощността... мин. година не усещах разлика... друго което се чудя е че като че ли не охлажда чак толкова... дали има нужда от допълване на фреон и дали това има нещо общо с мощността?

DimoNN написа:да бе и аз това се чудя... просто преди не усещах разлика... ама дълго време не съм я карал на климатик и сега просто яко го усещам...
Препоръчително е (по други причини) дори и зимата да пускаш климатика да работи поне по 10-15 минути на седмица!!
Аз не уещам обаче съществена разлика при включен климатроник. а че както казах се губят 10-15 коня е факт. може би ако двигателя ти така или иначе е с 75 коня, като махнеш 15 е осезаемо!?
да ама моита е с 150 кончета и да тикажа се усеща а преди почти не усещаше че съм на климатикtheone написа:DimoNN написа:да бе и аз това се чудя... просто преди не усещах разлика... ама дълго време не съм я карал на климатик и сега просто яко го усещам...
Препоръчително е (по други причини) дори и зимата да пускаш климатика да работи поне по 10-15 минути на седмица!!
Аз не уещам обаче съществена разлика при включен климатроник. а че както казах се губят 10-15 коня е факт. може би ако двигателя ти така или иначе е с 75 коня, като махнеш 15 е осезаемо!?
- idoll
- Автомобил:
- Двигател:
...
ами то колегите са изчерпали темата,
свикнал си зимата да натискаш педала до край и да дърпа ,а сега ....пусни колата на обороти на 2-ра и включи климата-веднага ще се "гмурне" .
поздрави

поздрави
- vladovelin
- Автомобил: Golf3 GTI
- Двигател: 2E 1994
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”