Проблем с Бензиновата попма
- GolfForever
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с Бензиновата попма
значи При Даване На контакт преди чувах Бензиновата помпа а сега ми прави впечатление че не се чува сложих бензин но пак същото колата пали на бензин афтоматично и после прехвярля на газ нямам проблем с паленето Хаиде момчета одарете едно рамо ... GOLF3 1.4 CL
- GolfForever
- Автомобил:
- Двигател:
- GolfForever
- Автомобил:
- Двигател:
- GolfForever
- Автомобил:
- Двигател:
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
GolfForever написа:добре ще сложа 20 лева бензин но едвали ще има фаида тои звука и е страменн не е като преди
Щом го има и всичко е наред, какво се притесняваш толкова, колегата е прав дръж си повечко бензинец и няма да имаш проблеми.

Не ви завиждам на вас с тез помпи....
Аз съм с механична на мотора но оставя ли я на сухо...... нова...

- GolfForever
- Автомобил:
- Двигател:
Tinko написа:GolfForever написа:добре ще сложа 20 лева бензин но едвали ще има фаида тои звука и е страменн не е като преди
Щом го има и всичко е наред, какво се притесняваш толкова, колегата е прав дръж си повечко бензинец и няма да имаш проблеми.![]()
то звук че има има но не е сащия като преди и значи тва не е на добре
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
GolfForever написа:Tinko написа:GolfForever написа:добре ще сложа 20 лева бензин но едвали ще има фаида тои звука и е страменн не е като преди
Щом го има и всичко е наред, какво се притесняваш толкова, колегата е прав дръж си повечко бензинец и няма да имаш проблеми.![]()
Мм не мисля може да е имало боклук и да го е размило...
Или или нали знаеш....

Като спре тогава му мисли, сега не жидам причина да се притесняваш... При положение, че имаш и АГУ.
- GolfForever
- Автомобил:
- Двигател:
Tinko написа:GolfForever написа:Tinko написа:GolfForever написа:добре ще сложа 20 лева бензин но едвали ще има фаида тои звука и е страменн не е като преди
Мм не мисля може да е имало боклук и да го е размило...
Или или нали знаеш....![]()
Като спре тогава му мисли, сега не жидам причина да се притесняваш... При положение, че имаш и АГУ.
Аз че имам агу имам ама мойта е тай направена че пали първо на бензин и на 2 хиляди оборота афтоматично прехварля на газ. директно на газ неможе да запали .
-
- Автомобил:
- Двигател:
много приказки и все напразно..... щом е тръгнала да си заминава значи ще си замине дори и да не е още съвсем .... съвет от мен за да не те остави на пътя взимаи една нова и приклщчвай с това ...имам предвид втора употреба 100 кинта няма да се циганиш за 100лв я , пробваш я гледаш да ръмжи добре и това е ....
една забележка тези помпи не се отварят затова и не могат да се ремонтират сичко е капсолирано.... и още нещо това с бензина дето го говорят колегите са пълни глупости поне за този модел помпа за голф3 аз карам ве4е 3 години с бензин и само на бензин и то в много редки случай съм имал повече от 5 литра в резервоара аз по принцип зареждам за толкова .... и какво до сега трябваше по логиката на колегите поне 100 пъти да съм я сменил ..... да ама не ...тази помпа работи на налягане не непрекъснато и бензина минава през сърцевината на помпата по този начин я охлажда .... тази помпа е разработка и точно копие на помпата в самолетите месершмит от времето на войната .... по тази причина е и доста качествена, но това не означава вечна все пак
една забележка тези помпи не се отварят затова и не могат да се ремонтират сичко е капсолирано.... и още нещо това с бензина дето го говорят колегите са пълни глупости поне за този модел помпа за голф3 аз карам ве4е 3 години с бензин и само на бензин и то в много редки случай съм имал повече от 5 литра в резервоара аз по принцип зареждам за толкова .... и какво до сега трябваше по логиката на колегите поне 100 пъти да съм я сменил ..... да ама не ...тази помпа работи на налягане не непрекъснато и бензина минава през сърцевината на помпата по този начин я охлажда .... тази помпа е разработка и точно копие на помпата в самолетите месершмит от времето на войната .... по тази причина е и доста качествена, но това не означава вечна все пак
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
i3v3a3n написа:много приказки и все напразно..... щом е тръгнала да си заминава значи ще си замине дори и да не е още съвсем .... съвет от мен за да не те остави на пътя взимаи една нова и приклщчвай с това ...имам предвид втора употреба 100 кинта няма да се циганиш за 100лв я , пробваш я гледаш да ръмжи добре и това е ....
Това че е тръгнала да си заминава, го реши единствено и изцяло ти. По същата логика аз ще кажа, че новата (стара от морга ) помпа и тя е тръгнала. Не може без да се провери дали си отива да се постави диагноза заминава си. Ако работи с нормално налягане значи всичко е ок! В крайна сметка колегата има АГУ винаги може да мине на газ и да кара без бензин докато си купи нова....
Последна промяна от Tinko на Чет 03 юли 2008 7:45, променено общо 1 път.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”