Проблем с предна броня

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
didug4
Автомобил:
Двигател:

Проблем с предна броня

Мнениеот didug4 » Сря 02 юли 2008 19:27

Здравейте, имам си един проблем "Голф 4" ... е повече са .. но ... да не задълбавам.
Та предната ми броня, при всяко не до там точно качване/слизане на бордюр, с цел паркиране, се закача за земята и това на снимката ... черното ... се отскубва ... и ставам за "сейр" на комшийте.

Изображение

Хубавото е, че от едната страна е "все още" закачено.
.... Абе колко е хубаво незнам ... ама по-добре отколкото тотално да пада...

Въпросите ми са следните:
1. Лесно ли се оправя (и долу-горе чат-пат колко пара биха ми взели) ?
2. В случай, че трябва да се подмени тази част - кач пара би струвала ?
3. Дали може вместо тая пласмасотия, да сменя отпред (и отзад) с нещо тип алуминиево .. или знам ли нещо по готско.

Разбира се остава и да са науча да я паркирам като хората, ама то от нищото, без практика, без упражнения - не става.

Благодаря предварително за отделеното време на тези които биха се зачели в горните редове и биха отговорили адекватно на така да се каже "идиотският" ми проблем.

Потребителски аватар
junakov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот junakov » Чет 03 юли 2008 19:24

Колега свали си бронята сам става за 15 минути , престилката (черното) е захванато на щипки при теб явно са счупени , хвани го с 2-3 болта 6 мм (преди това разпробии пластмасата) и си качи бронята обратно и си ок моите ги свалях на скоро за пребоядисване и на задната беше направено така и си държи (предната е по същия начин захваната престилката на щипки )

Потребителски аватар
kalin_as
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kalin_as » Пет 04 юли 2008 22:13

Да не са ти омекнали предните пружини и амортисьории затова да ти опира толкова в земята

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”