Става въпрос за поставяне на спойлер/сенник за пета врата на Golf 3.
Така и така не ми работят сумати реотанчета, а и стъклото е надрано /предния собственик е "чистил" без чистачка.../.
Та се замислям да си сменя стъклото и да плесна един спойлер/сенник или там както се нарича.
Та въпросът е стъкло с дупки или и на нормално може да се монтира /на Г2 мисля, че може/, в смисъл има ли различни модели спойлери в това отношение.
Забравих да вметна, че ми се ще да сложа и трети стоп, дали не е по-добър вариант да е вграден в спойлера.

Спойлер/сенник пета врата на Golf 3
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Г2 е различен от Г3 от гледна точка на спойлера отзад. На Г2 се захваща между гуменото уплатнение на джама докато на Г3 минава с 3 болта ПРЕЗ самия джам......да ама ако не ти се дупчи аз направих следнот. На Г3 '94 5 врати, имах оригиналния спойлер и махнах болтовете от него, изчистих го и го боядисах с звета на колата, залепих го с черен силикон за автомобилни стъкла, с тва дето лепят предни джамове..... може би ще се наложи малко припилване да се види как минава чистачката, иначе е ОК, сега за стоп-а аз имам такъв отвътре на джама, от преди, има спойлери дето са със стоп на самите тях а има и един дето е по широк пак за Г3 той е готин ама аз имах оригиналния и снего съм доволен, айде дано съм ти бил полезен.
- stelio_009
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Спойлер/сенник пета врата на Golf 3
и аз искам да си сложа на ПОЛОТО къде мога да намеря тоз сенник?
- stelio_009
- Автомобил:
- Двигател:
някой не знае ли от къде мога да намеря такъв сенник в Стара Загора по магазините дали ги има?
-
- Автомобил:
- Двигател:
на полотата пак като на голфовете ли се поставят сенниците 
мисля да зема този сенник http://shopix.bg/Sennik-za-zadno-styklo ... 99-FKHSB16

мисля да зема този сенник http://shopix.bg/Sennik-za-zadno-styklo ... 99-FKHSB16
- bobi_diesel
- Автомобил:
- Двигател:
При г2 спойлера се закрепва през стъклото(оригинално),но това че има преработка при коли без дупки на прозореца е отделен въпрос.Най-добре става с монтажно лепило.
-
- Автомобил:
- Двигател:
На самото стъкло ли се лепи спойлерчето, като се сложи кит нещо дали се слага, нямам си на идея изобщо....
- BOCOO
- Автомобил: golf3
- Двигател: AEE 1996
виж спойлера от гаража ми оригинален с отвори за прозорец с такива с вграден стоп цвят черна перла продава се 45лв.
-
- Автомобил:
- Двигател:
За поло няма ли никой?
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”