Питане относно токовете на ел стъкла
- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Питане относно токовете на ел стъкла
Колеги някой знае ли дали ще станат ел стъкла от голф 3 гти 115кс на голф3 1.8 синхро без ел стъкла (и двете са с по 5 врати)и ако не какви да търся че твърдо съм решил да си сложа?Благодаря предварително!!
Последна промяна от amikus на Нед 06 юли 2008 14:46, променено общо 2 пъти.
- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
Значи синхрото е Г3 оргинално без ел стъкла.Предлагат ми ел стъкла от гти които май са слагани допълнително и са с тясна букса(каквото и да значи това).Ще стане ли галимацията или да ода с майстор и да се мъчим на место?
- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
Ем ще взема цялата инсталация те са само предни де със се копчета и другите работи.Мисълта ми е дали ще стане всичко щото все пак моя фабрично е без ел стъкла има само ел огледала.И двата са 5врати ама незнам?
- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
??
И това фатално ли е толкова??Естествено че е по-добре оригинални ама като няма?Незнам как стои въпроса откъм резервни части?Друго което ме притеснява моя кошник като е нямал ел. дали ще има ядове по имплантирането(кабели копчета)?А и още нещо
в какво точно се състои пълния комплект (или инсталация нз. как да го нарека)да не пропусна нещо и после да гледам умно.

- racing_team_vidin
- Автомобил: BMW E65 Sport Package
- Двигател:
Re: ??
amikus написа:И това фатално ли е толкова??Естествено че е по-добре оригинални ама като няма?Незнам как стои въпроса откъм резервни части?Друго което ме притеснява моя кошник като е нямал ел. дали ще има ядове по имплантирането(кабели копчета)?А и още нещов какво точно се състои пълния комплект (или инсталация нз. как да го нарека)да не пропусна нещо и после да гледам умно.
момче, досега да си ги сложил, и да се хвалиш. Взимай и слагай! кабели се връзват, щом машинките са от Г3 няма какво да те е страх, вземи и копчетата и всичко с тях. Слагал съм на БМВ ел стъкла, оригинални машинки-1 ден работа, 4-те стъкла, на пасат машинки от субару- 1 ден- 1 стъкло, от тогава се зарекох- повече със стъкла да не се занимавам, но уви съдба- не стана
- racing_team_vidin
- Автомобил: BMW E65 Sport Package
- Двигател:
Re: ре
amikus написа:Ем ще взема цялата инсталация те са само предни де със се копчета и другите работи.Мисълта ми е дали ще стане всичко щото все пак моя фабрично е без ел стъкла има само ел огледала.И двата са 5врати ама незнам?
като отвориш вратата и наложиш машинките, ще видиш че немеца е предвидил там да има и ел. мотор. даже и дръжките имат място за копчета

- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
взех ги
Решено за триене.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”