Все още съм в процес на проучване,имам предложения за Пежо 207 и Тойота Ярис,но нямам лични впечатления от тази марка коли.Ще съм ви благодарна за всички изказани мнения и предложения
Моля за съвет!
-
sophia
- Автомобил:
- Двигател:
Моля за съвет!
Здравейте! В момента караме с баща ми
Фолксваген Венто-модел 1994г.Тъй като трудно постигаме разбирателство кой кога ще взема колата,кой кога е заредил и кой какво е повредил
,съм се насочила към този модел- Golf 1.4,Trendline, 80 к.с.,5 врати.Моля,кажете ми какви са предимствата/недостатъците на този модел,струва ли си покупката/за повече пари не мога да си позволя
,ще имам ли проблеми със скоростния лост-питам,защото с Венто-то се справям много добре,а един познат се оплаква в тази насока от неговия Голф.
Все още съм в процес на проучване,имам предложения за Пежо 207 и Тойота Ярис,но нямам лични впечатления от тази марка коли.Ще съм ви благодарна за всички изказани мнения и предложения
- security_g
- Автомобил:
- Двигател:
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
1.4 80 коня има само на един голф. Golf 5 с код на мотора BUD. Произвежда се след 2006-та...
Със скоростите ще свикнеш...малко са по твърди...но се свиква лесно...
Със скоростите ще свикнеш...малко са по твърди...но се свиква лесно...
Последна промяна от chefito на Сря 09 юли 2008 14:27, променено общо 2 пъти.
- security_g
- Автомобил:
- Двигател:
- security_g
- Автомобил:
- Двигател:
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
security_g написа:е верно как е тоя двигател на петицата че и аз се чудя за една такава????
Не го знам точно тоя, ама силно препоръчват 1.4 90 коня FSI...1 литър по нисък градски разход...отлично ускорение и динамика за мизерната кубатура и литраж...и аз гледам от 2-3 дни...много ги харесвам петаците, ама няма да е нов...гледам им мобиле де....има по за около 9000еуро....
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=2
Последна промяна от chefito на Сря 09 юли 2008 14:22, променено общо 1 път.
- security_g
- Автомобил:
- Двигател:
- security_g
- Автомобил:
- Двигател:
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
security_g написа:е то е ясно това поне няма да те остави на пътя !!!!!
абе ако можеш да си го позволиш...по хубаво няма...да седнеш на чисто нова седалка...да пипнеш чисто нов волан...да няма изтъркано....изцапано...изгорено...удряно...пребоядисвано...да разпечаташ сервизните документи и гаранциите на колата...да махнеш найлоните..да махнеш лепенката от емблемата на волана...да махнеш лепенката на огледалото за обратно виждане...да махнеш лепенките по огледалата за странично виждане.....безценно...
- security_g
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”