проблем с централното заключване
- cvetelingeorgiev
- Автомобил:
- Двигател:
проблем с централното заключване
здравейте, изгоря ми машинката на централното на Г3 пробвах няколко, но нито една не ми свърши работа. последната която пробвах е работеща, но само заключва, а не отключва. може ли да ме светнете имат ли неква осбенност, видях че отдолу на машинката има някав номер. същият ли да търся или да карам на проба-грешка.
- cvetelingeorgiev
- Автомобил:
- Двигател:
нестана батко, че е от Н2О от Н2О е, тя машинката понесе процеса за който говориш но не заработи. Но най-гадното е че задния капак е сменян и ключалката не е за моя ключ или обратното както предпочиташ. Нема отваряне на багажника. Сега за да отворя багажника и капчето на резервуара съм прекарал едно маркуче от система и духам и смуча като гламав. Голем срам е по бензиностанциите ме кво да се прави
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
jjshoshi написа:колега как ти изгоря вакума?ако е влизала вода и е позеленяло от долу,пробваи да го зачистиш ,има прекъснати писти.
Не му е изгорял вакуума,ами най-вероятно е изпищяла командната платка....слабост на 3-ките...решението....откача се платката от вакуум-помпата ,а сигнал към помпата се подава от алармата-става идеално(5 лв за труда)....единственият кусур е ,че ако отключваш и заключваш с ключ трябва да го правиш за всяка врата поотделно...което всъщност не е кусур

а иначе заключващи устройства по моргите за 20-30 лв колкото щеш....
- cvetelingeorgiev
- Автомобил:
- Двигател:
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
cvetelingeorgiev написа:точно така joker не е самото централно а платката командваща вакуум помпата. А сега като на идиот дай по-бавно и в детайли. Благодаря ти предварително.
Какви са тия изрази....самобичуваш като шиит на Рамазан....

Маха се платката и се свързват кабелчета на вакуум-помпата за кабелите подаващи сигнала от алармата....но това трябва да го направи алармаджия за да няма проблеми...5 лв е труда...става много сигурно и надеждно...
- cvetelingeorgiev
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”