Имам едно запитване ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Имам едно запитване ?
дали са съвместими стойката на климатика на Голф 3 с безинов мотор и дали може да се използва същата и за дизелов ?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Имам едно запитване ?
HELPPPPPcarpenther написа:дали са съвместими стойката на климатика на Голф 3 с безинов мотор и дали може да се използва същата и за дизелов ?
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Първо, колега, добре дошъл!
Второ, при регистрацията ти се е наложило да видиш поне, а е трябвало и да прочетеш, правилата за писане във форума. Появяват ти се и в дясно на полето за писане. Едно от тях гласи:
При теб това не е испълнено и в общия случай подобни теми се заключват. Промени си, моля, заглавието, ползвайки бутона 'ПРОМЕНИ', намиращ се над първото ти мнение в темата.
Освен това прояви малко търпение! Нали не очакваш, че всички регистрирани във форума са на линия в 11.45 през нощта и само тръпнат в очакване някой да попита нещо, че да отговорят
И накрая- приятно пребиваване сред нас!
П.П. За съжаление, не знам отговора на въпроса ти.
Второ, при регистрацията ти се е наложило да видиш поне, а е трябвало и да прочетеш, правилата за писане във форума. Появяват ти се и в дясно на полето за писане. Едно от тях гласи:
Темите да бъдат със заглавия, подсказващи съдържанието им, да бъдат написани без правописни грешки и без главни букви.
При теб това не е испълнено и в общия случай подобни теми се заключват. Промени си, моля, заглавието, ползвайки бутона 'ПРОМЕНИ', намиращ се над първото ти мнение в темата.
Освен това прояви малко търпение! Нали не очакваш, че всички регистрирани във форума са на линия в 11.45 през нощта и само тръпнат в очакване някой да попита нещо, че да отговорят

И накрая- приятно пребиваване сред нас!

П.П. За съжаление, не знам отговора на въпроса ти.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”