mod edit: dobrinb
Как да запълня дупката на вратата след монтаж на ел. стъкла?
-
Triph4z3
- Автомобил:
- Двигател:
Как да запълня дупката на вратата след монтаж на ел. стъкла?
Значи колеги днес си сложих ел.стъкла и имам 1 въпрос там където ми беше врътката за ръчните стъкла с какво да я запълня > ?
- racing_team_vidin
- Автомобил: BMW E65 Sport Package
- Двигател:
Re: Как да запълня дупката на вратата след монтаж на ел. стъ
Triph4z3 написа:Значи колеги днес си сложих ел.стъкла и имам 1 въпрос там където ми беше врътката за ръчните стъкла с какво да я запълня > ?
може да ти прозвучи малко "селско", но с заден капак от часовник от "левчето", има едни пластмасови часовници дето задния капак е черен без болтове просто е набит, намираш точния размер и го лепиш с малко лепило за кората. Надявам се да съм ти бил полезен
- Plamen_RI
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Как да запълня дупката на вратата след монтаж на ел. стъ
racing_team_vidin написа:Triph4z3 написа:Значи колеги днес си сложих ел.стъкла и имам 1 въпрос там където ми беше врътката за ръчните стъкла с какво да я запълня > ?
може да ти прозвучи малко "селско", но с заден капак от часовник от "левчето", има едни пластмасови часовници дето задния капак е черен без болтове просто е набит, намираш точния размер и го лепиш с малко лепило за кората. Надявам се да съм ти бил полезен
хитро доста като се замисля, има и специални тапи, ама незнам как може да си намериш
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”