Проблем с ксенон на голф 2
- Boyan Yordanov
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с ксенон на голф 2
Здравейте колеги имам следния въпрос някои има ли наблюдения как свети ксенон на заводските фарове на голф2.Преди няколко дни си сложих ксенон само на късите и определено не съм доволен от осветеността пред колата.Значи проблема е в следното светлината е силна и бяла ксенона е 6000к но на растояние най-много 1метър пред колата.Искам само да отбележа че фаровете са регулирани на стенд с нормалните крушки и светеха повече от добре.Другият дефект е че излизат 2 паразитни лъча който бият по дърветата и страшно дразнят.Помагайте че вече 100 души питах всеки вдига рамене и недоумява как може ксенона да свети по кофти от халоген.Поздрави на всички 

- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
Същата работа като при Неона е и при мен.
Свети добре с кристални, но категорично има още много какво да се желае. За сега никой не ми е примигвал, че го заслепявам, но аз съм карал и друга кола с ксенон и знам какво трябва да е осветеното петно.
Аз лично в момента преправям (преправят ми ги е по-точно) едни лупи от Туарег и имам идея да ги вграждам в фара.
Свети добре с кристални, но категорично има още много какво да се желае. За сега никой не ми е примигвал, че го заслепявам, но аз съм карал и друга кола с ксенон и знам какво трябва да е осветеното петно.
Аз лично в момента преправям (преправят ми ги е по-точно) едни лупи от Туарег и имам идея да ги вграждам в фара.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- Boyan Yordanov
- Автомобил:
- Двигател:
- bobo7
- форумно КГБ
- Автомобил:
- Двигател: AGN
- Контакти:
Boyan Yordanov написа:Някой да има кристални фарове за продан?
ilkomotor или нещо такова!
http://vwclub.bg/forum/viewforum.php?f=2
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”