Здравейте колеги,
На Голфа (96-та година GT изпълнение с кожен салон) имам подгряване на предните седалки, но този преди мен е изскубал релетата от седалките. Питах в представителството на ФВ за номера на релетата, но те ми казаха, че продават целия управляващ болк за по 100 лв бройката. Питах и в АутоХит, там ми казаха пак такава цена, но ми дадоха и някакъв номер - 1H0919433A. Джабазите на "Симеон" имат релета с кашони, но ми искат номер, който се изразява в 1,2,3,4,5,6 и т.н.
Въпроса ми е: Има ли някой идея кой е номера на релетата за подгряването на седалките за да мога да си ги намеря втора ръка. Номера, който искат джабазите го пише отгоре върху релето.
Предварително благодаря на отзовалите се.
Питане за номер на реле на подгряващи седалки.
- The^Maniac
- Автомобил:
- Двигател:
- martin_ganev
- Автомобил:
- Двигател:
kolega az su6to imam podgrqvane na sedalkite i 6te pogledna tiq dni koi nomer sa reletata .samo 4e nqma da stane utre a v ponedenik ili vtornik.moite releta sa tam no ne6to ne iskat da se podgrqvat sedalkite reletata rabotqt 6toto kato vrutna kop4eto se 4uva kak pri6trakvat no ne zagrqvat ako znae6 ot ko moje da e ?kakvo prestavlqvat tiq reoltani i ima li zna4enie dali trqbva da stoi nqkoi na sedalkata 4e da raboti podgrqvaneto 6toto mi kazaha 4e imalo i takiva modeli?za reletata 6te gi vidq i 6te ti pi6a pozdravi
- The^Maniac
- Автомобил:
- Двигател:
- martin_ganev
- Автомобил:
- Двигател:
- martin_ganev
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”