Питане за номер на реле на подгряващи седалки.

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
The^Maniac
Автомобил:
Двигател:

Питане за номер на реле на подгряващи седалки.

Мнениеот The^Maniac » Съб 19 юли 2008 21:10

Здравейте колеги,

На Голфа (96-та година GT изпълнение с кожен салон) имам подгряване на предните седалки, но този преди мен е изскубал релетата от седалките. Питах в представителството на ФВ за номера на релетата, но те ми казаха, че продават целия управляващ болк за по 100 лв бройката. Питах и в АутоХит, там ми казаха пак такава цена, но ми дадоха и някакъв номер - 1H0919433A. Джабазите на "Симеон" имат релета с кашони, но ми искат номер, който се изразява в 1,2,3,4,5,6 и т.н.

Въпроса ми е: Има ли някой идея кой е номера на релетата за подгряването на седалките за да мога да си ги намеря втора ръка. Номера, който искат джабазите го пише отгоре върху релето.

Предварително благодаря на отзовалите се.

Потребителски аватар
martin_ganev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот martin_ganev » Съб 19 юли 2008 23:41

kolega az su6to imam podgrqvane na sedalkite i 6te pogledna tiq dni koi nomer sa reletata .samo 4e nqma da stane utre a v ponedenik ili vtornik.moite releta sa tam no ne6to ne iskat da se podgrqvat sedalkite reletata rabotqt 6toto kato vrutna kop4eto se 4uva kak pri6trakvat no ne zagrqvat ako znae6 ot ko moje da e ?kakvo prestavlqvat tiq reoltani i ima li zna4enie dali trqbva da stoi nqkoi na sedalkata 4e da raboti podgrqvaneto 6toto mi kazaha 4e imalo i takiva modeli?za reletata 6te gi vidq i 6te ti pi6a pozdravi

Потребителски аватар
The^Maniac
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The^Maniac » Нед 20 юли 2008 8:12

Колега, честно казано не съм запознат много много с устройството, защото все пак моите не работят. Ще чакам да ми пишеш номерата на релетата и след като ги намеря, ще ти кажа дали работят при мен.

Потребителски аватар
martin_ganev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот martin_ganev » Нед 20 юли 2008 9:35

ok no moje bi utre 6te stane
uspeh

Потребителски аватар
martin_ganev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот martin_ganev » Пон 21 юли 2008 12:09

колега има джа номера на тожа реле.единият е 59 а другият е:161919533.ако иска6 имам снимки на релето мога да ти ги пратя на е-маила.поздражи и пи6и какво е станало и как ги опражи седалките

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”