TURBO на г3 GTI
TURBO на г3 GTI
понеже твърдо съм решил да слагам турбина на mоят (ГОЛФ 3 GTI 115ph 93г.) имам запитване относно тези които разбират понеже имам от къде да си набавя мноого ефтино всичко неободимо въпроса ми е каква точно трябва да е турбината , колекторите и всичко което е нужно ? БЛАГОДАРЯ ви предварително
- sin orel C20XE
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- VW Golf VR6
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
propparo написа:Adnan написа: Има много теми как ТД става ТДи но не и ТДИ
И какво общо има с темата за GTI 115 к.с.???????
Що пък да няма ?
Какво му трябва на един мотор да се сложи турбо ако всички маркучи и съединения ще издържат на наляганията.
П.С Под ТДИ нямах предвид от мотор ААЗ да направи П.Д. ( щото не има знам буквите )
- propparo
- Автомобил:
- Двигател:
На хонда сивик 1.5 16V 90к.с. съм виждал подобен кит и незнам точно на колко бара даваше около 160 к.с.--не беше максимум.
От 2 литра двигател би трябвало да се получи още,но трябва и буталата да се барнат,да се свали компресията,клапаните да се подготвят кадърно,съединителя,абе нещата които ще го отнесат пряко след турбинирането.................спирачната система си е достатъчно добра.
От 2 литра двигател би трябвало да се получи още,но трябва и буталата да се барнат,да се свали компресията,клапаните да се подготвят кадърно,съединителя,абе нещата които ще го отнесат пряко след турбинирането.................спирачната система си е достатъчно добра.
andro_ написа:Поредната хранилка....
Към автора на темата - не се занимавай да се вкарваш в излишни филми.
Ако ти се кара турбо кола си купи турбо кола.
Не че не може да сложи един охлю-бохлю на голфу ама нема сметка...то тва не е като да сложиш китайски "спортен" филтър.
Колега имам стра6ен мерак да го турбинирам този голф 1-во че както сум написъл имам приятели които имат магазини за авто части и дори мога да кажа че повечето неща които ще ми трябват щеги взема бес пари. та мисълта ми беше какви части точно трябва да взама каква турбина и т.н.т
- Li4o
- Аватар:
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
iohann написа:....
колега както съм написъл по-горе пари за части няма да ми трябват, трябва ми съвет какво точно трябва да зимам
Вместо да продължиш да пишеш глупости вземи да прочетеш малко какво са правили вече хората преди теб, започни от тази тема и най-вече разучи думичката SMT-6....
http://forum.vwclub.bg/viewtopi ... 21&start=0