турбо

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
Потребителски аватар
niktt
Автомобил:
Двигател:

турбо

Мнениеот niktt » Съб 03 май 2008 16:15

чесно да ви кажа не разбирам толкова много от двигатели, затова се обръщам към по-просветените от мен с молба да ми кажат дали е възможно да сложа турбо на голф4ето. Колата е Golf IV 1.4 16V двигателя е AHW. Знам че фиат отдавна имат подобен двигател 1.4 с турбо, монтират го на пунто от 94-95 година. А дали е възможно такова турбо от фиат да се сложи на голфа. Наясно съм че ще ми трябват пари, просто искам да чуя компетентно мнение и евентуално къде във Варна мога да го направя. А ако турбото от фиат не става но все пак мойе да се слойи турбина на този мотор то каква марка и спецификация на турбо трябжа да търся. Благодаря предварително. :077: love.vw

Потребителски аватар
stanko_g
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanko_g » Съб 03 май 2008 16:20

Първо колега Добре дошъл!
Второ по-добре си смени колата или само двигатела,защото ще ти излезне много скъпо да го турбинираш този двигател :wink:

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Re: турбо

Мнениеот vaskoto1 » Съб 03 май 2008 16:25

niktt написа:чесно да ви кажа не разбирам толкова много от двигатели, затова се обръщам към по-просветените от мен с молба да ми кажат дали е възможно да сложа турбо на голф4ето.

в това изречение си казал всичко необходимо. не разбираш и затова не ти е ясно какво точно питаш...

а въпроса е... без коментар.
напиши в търсачката турбо, после напиши по другите автофоруми, после в гугъл, прочети всичко де що намериш и ще си засегнал малко от върха на темата.
отделно дето ще разбереш защо ти пиша това и защо ще ти заключа темата. :wink:

Върни се в “Силов тунинг”