Времена от Сливен 23-24-25 май 2008
negodnika написа:Не казвате нищо за Сиромаха разбрах,че се е представил много достойно като се има предвид,че мотора е сток,ниски 14ки е доста,доста добре![]()
В събота не го дочаках,а в неделя отидох вече като беше свършил техния клас.Иначе трабито кефи,като колата ще се развива още и ще му падат още времената.

Callahan написа:не знаех че там имат измервателна...
някой ще ми свърши ли услугата да обърне внимание на варненската купра, защото ми е любопитно какви времена ще даде.
Младежа е много мой, ама ако не са хубави времената може да ми спести истината
Чух че и бургаската турбо астра била 4х4 , и тя ми представлява интерес.
Ако някой има инфо ще съм му дълбоко благодарен
Поздрави
Направих 2 старта в събота, като на първия по случайност застанахме с Корсата от клас А, на задните и стъкла, ако изобщо са

Бургаската турбо Астра не дойде , но тя е по-бърза от Купрата , поне така ми казаха хора на, които може да се вярва

- Сиромаха
- Автомобил:
- Двигател:
Много интересно състезание!Утрепах се да сменям гуми,сликовете така и не зацепиха(както и на всички олекотени),Ласа 195/50/15 са средна хубост поне на 2-ра държат но предпочетох toyo 195/45/14.Изключително атрактивни!Финиширах със 7000 об/м но 4-та
Единствения начин за стартиране е:превъртане на 2000 об,отнемане рязко на газта и пълна газ от 1500 до 7200.А втора приплъзва в целия диапазон
При тези обстоятелства мисля,че постоянни средни 14-ки е доста добре(най-добро 14,32).Преди година започнах с 16-ки и само с ревизия и труд,без нищо спортно стигнах дотук.

- Adrian-AAA
- Автомобил: Golf 2 and 3
- Двигател: AAA and AFN
-
- Автомобил:
- Двигател:
oHua написа:Аха,ясно... и не са обаждаш.kav4o написа:Състезанието беше суперимахме възможноста да го наблюдаваме от камиончето на Сиромаха,за което благодаря и се надявам на още по-добри резултати от трабито
май понавървява доста повече отпреди като дойде на гости
Мда,никой не се обади да се запознаем.Събота и неделя бях там

Vizor написа:Не знам ама знам, че му викат "условието"Щото се пускал само с коли без турбо, с 40 коня по малко, само със предно, да не са олекотени, да е с 4 човека вътре.. и разни такива
![]()
Имам в предвид, че не се е пускал срещу кола, срещу която знае, че ще загуби...
познавам ги аз отпреди 5 години.
Все: Не си в моя клас, опел из дъ бест, vw боклуци...
наслушал съм се.
И искам Ивича да ги разпори с дизела, та да изчезнат от хоризонта както бяха примрели предните 2-3 години като се навъдиха по-бързи коли.
Защото критерий за бързина да е астра 2-16 с чип е ....бг стори