Времена от Сливен 23-24-25 май 2008

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
Потребителски аватар
PL 16v
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот PL 16v » Съб 24 май 2008 23:55

и със сликове беше отпред

Потребителски аватар
oHua
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот oHua » Нед 25 май 2008 8:54

PL 16v написа:и със сликове беше отпред

С некви кирливи тоьо стрийт-ки,и са окопаваше кат танк на учение.

Потребителски аватар
negodnika
Автомобил: Golf MK II GTI+GL
Двигател: PB+EZ
Контакти:

Мнениеот negodnika » Нед 25 май 2008 11:12

Не казвате нищо за Сиромаха разбрах,че се е представил много достойно като се има предвид,че мотора е сток,ниски 14ки е доста,доста добре 8) :bowdown

Потребителски аватар
oHua
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот oHua » Пон 26 май 2008 10:20

negodnika написа:Не казвате нищо за Сиромаха разбрах,че се е представил много достойно като се има предвид,че мотора е сток,ниски 14ки е доста,доста добре 8) :bowdown

В събота не го дочаках,а в неделя отидох вече като беше свършил техния клас.Иначе трабито кефи,като колата ще се развива още и ще му падат още времената. :D :wink:

Потребителски аватар
i
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот i » Пон 26 май 2008 17:39

Callahan написа:не знаех че там имат измервателна...
някой ще ми свърши ли услугата да обърне внимание на варненската купра, защото ми е любопитно какви времена ще даде.
Младежа е много мой, ама ако не са хубави времената може да ми спести истината :)
Чух че и бургаската турбо астра била 4х4 , и тя ми представлява интерес.
Ако някой има инфо ще съм му дълбоко благодарен :)
Поздрави

Направих 2 старта в събота, като на първия по случайност застанахме с Корсата от клас А, на задните и стъкла, ако изобщо са :wink: имаше надписи PROSPEED ... на Пламен, доколкото разбрах и резултата е победа за печката, но с малко! След този старт питах за някакво време, но нищо не било отчетено ми казаха и направих втори опит като на старта застанахме с бургаската Корса на Петър, резултата е 14.06 и победа за печката. Не исках повече да си чупя малолитражния дизел за подобряване на време и т.н...
Бургаската турбо Астра не дойде , но тя е по-бърза от Купрата , поне така ми казаха хора на, които може да се вярва :roll:

Потребителски аватар
Сиромаха
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Сиромаха » Пон 26 май 2008 18:38

Много интересно състезание!Утрепах се да сменям гуми,сликовете така и не зацепиха(както и на всички олекотени),Ласа 195/50/15 са средна хубост поне на 2-ра държат но предпочетох toyo 195/45/14.Изключително атрактивни!Финиширах със 7000 об/м но 4-та :shock Единствения начин за стартиране е:превъртане на 2000 об,отнемане рязко на газта и пълна газ от 1500 до 7200.А втора приплъзва в целия диапазон :? При тези обстоятелства мисля,че постоянни средни 14-ки е доста добре(най-добро 14,32).Преди година започнах с 16-ки и само с ревизия и труд,без нищо спортно стигнах дотук.

Потребителски аватар
Callahan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Callahan » Пон 26 май 2008 21:35

i написа:......

както ти казах и преди, имаш най-бавния кюнец в БГ :)
И имаш да ми купуваш дюнер!!!!!!
Aко беше олекотил както говорихме, мисля че 13ки, макар и високи са напълно реализуеми.

Потребителски аватар
Adrian-AAA
Автомобил: Golf 2 and 3
Двигател: AAA and AFN

Мнениеот Adrian-AAA » Пон 26 май 2008 22:29

много добър вървеж направо :shock :да: много добра комбинация маи с абф и кр 10-ка такива времена на божура рядко се виждат

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Вто 27 май 2008 8:22

Eвала на колегата с печката.. а иначе да ти кажа за бургаската астра.. според мен си по бърз от нея само за информация ей така да го знаеш от мене ;)

Потребителски аватар
kav4o
Автомобил: VW Golf MK2
Двигател: ABF 1988

Мнениеот kav4o » Сря 28 май 2008 19:58

Състезанието беше супер :D имахме възможноста да го наблюдаваме от камиончето на Сиромаха,за което благодаря и се надявам на още по-добри резултати от трабито :D май понавървява доста повече отпреди като дойде на гости :wink:

Потребителски аватар
oHua
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот oHua » Сря 28 май 2008 22:11

kav4o написа:Състезанието беше супер :D имахме възможноста да го наблюдаваме от камиончето на Сиромаха,за което благодаря и се надявам на още по-добри резултати от трабито :D май понавървява доста повече отпреди като дойде на гости :wink:
Аха,ясно... и не са обаждаш.

pacohaker
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pacohaker » Чет 29 май 2008 9:46

oHua написа:
kav4o написа:Състезанието беше супер :D имахме възможноста да го наблюдаваме от камиончето на Сиромаха,за което благодаря и се надявам на още по-добри резултати от трабито :D май понавървява доста повече отпреди като дойде на гости :wink:
Аха,ясно... и не са обаждаш.

Мда,никой не се обади да се запознаем.Събота и неделя бях там :evil:

Потребителски аватар
Callahan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Callahan » Чет 29 май 2008 18:56

Vizor написа:Eвала на колегата с печката.. а иначе да ти кажа за бургаската астра.. според мен си по бърз от нея само за информация ей така да го знаеш от мене ;)

по мои скромни сметки също е така, но все пак, някакви времена? Или поне инфо с кво турбо е?

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пет 30 май 2008 8:18

Не знам ама знам, че му викат "условието" mhihi Щото се пускал само с коли без турбо, с 40 коня по малко, само със предно, да не са олекотени, да е с 4 човека вътре.. и разни такива ;)
Имам в предвид, че не се е пускал срещу кола, срещу която знае, че ще загуби...

Потребителски аватар
Callahan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Callahan » Пет 30 май 2008 9:59

Vizor написа:Не знам ама знам, че му викат "условието" mhihi Щото се пускал само с коли без турбо, с 40 коня по малко, само със предно, да не са олекотени, да е с 4 човека вътре.. и разни такива ;)
Имам в предвид, че не се е пускал срещу кола, срещу която знае, че ще загуби...

познавам ги аз отпреди 5 години.
Все: Не си в моя клас, опел из дъ бест, vw боклуци...
наслушал съм се.
И искам Ивича да ги разпори с дизела, та да изчезнат от хоризонта както бяха примрели предните 2-3 години като се навъдиха по-бързи коли.
Защото критерий за бързина да е астра 2-16 с чип е ....бг стори

Върни се в “Силов тунинг”