ivo16VTI написа:За сьщите пари ще смени КОЛАТА-БЕЗ ДА ГО БОЛИ ГЛАВАТАidea3

А аз не прочетох някой да иска да слага турбина.
ivo16VTI написа:За сьщите пари ще смени КОЛАТА-БЕЗ ДА ГО БОЛИ ГЛАВАТАidea3
StreetThug16V написа:Според мен операцията е безсмислена като се има в предвид разликата м/у двата мотора - нищожна.
Много пари за минимален ефект. По-добре да се вложат парите или в турбиниране, или ако са по-ограничени средствата- валчета, колектор, изпускателна система и т.н.
Гледаи сега-НОМЕРА Е НА ПИЧА ДА МУ СЕ ОТВОРЯТ ОЧИТЕ°niksi° написа:ivo16VTI написа:За сьщите пари ще смени КОЛАТА-БЕЗ ДА ГО БОЛИ ГЛАВАТАidea3
![]()
![]()
![]()
А аз не прочетох някой да иска да слага турбина.
KILLER GTI написа:StreetThug16V написа:Според мен операцията е безсмислена като се има в предвид разликата м/у двата мотора - нищожна.
Много пари за минимален ефект. По-добре да се вложат парите или в турбиниране, или ако са по-ограничени средствата- валчета, колектор, изпускателна система и т.н.
ама ти много си почнал да ги разбираш бре![]()
![]()
а твоя ща го праиме ли да свести или......
StreetThug16V написа:KILLER GTI написа:StreetThug16V написа:Според мен операцията е безсмислена като се има в предвид разликата м/у двата мотора - нищожна.
ама ти много си почнал да ги разбираш бре![]()
![]()
а твоя ща го праиме ли да свести или......
Аре да изчакаме да видим как ще стане твоята и тогава може и аз да помисля по въпроса...![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 28 госта