проблем с ВР6...решен!

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
Потребителски аватар
alpine
wheels dealer
Автомобил: L-Es
Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
Контакти:

Мнениеот alpine » Съб 27 дек 2008 18:23

Наскоро купувах такъв обтегач струваше около 130-40лв цена клиент. Съмнява ме да стигне до нитовете и да почне да трие защото преди това ще се счупи :lol: Имам 2 които са счупени а феродо си има още за триене . По добре не си го спестявай това защото иначе Наско ти каза какво се случва с мотора :lol: За да се смени се маха ск. кутия , капака от нея страна .

Потребителски аватар
tosho_vr6
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tosho_vr6 » Съб 27 дек 2008 18:54

мога да помогна на колеги те но не мисля че е от веригите
първо най лесно могат да проверят е като запалят мотора без пистовия ремак и ако го има този шум е от веригата
а ако го няма шума значи е от ролката тоест оптяжната или от водната помпа защото и та започва да шупи като ролка
та за веригите ако е от тях става сложно първо веригите са две малка и голяма от малката е доста трудно да се чува шум остава да е от голямата тя е двуредава със една обтяжка с маслен оптегач и един дълаг плъзгач не са от бакелит а не от ферода както колегато по горе е написал
плазгача струва към 50лв а оптигача към 70лв сменят се и двете задължително като се отваря до там
за да смениш оптегача не е чак толкова трудно махат се смукатели бобини капака отстрани едното зъбно колело на валовете и след това махаш оптигача и тогава махаш и плъзгача а веригата ще я дръшаш да не падне долу защото ставма страшно за да не ти се отваря един ден работа още :wink: закрепия на единия вал и сед това ще зглабяш пак по обратния реди си готов за 4-5 часа работа ной-много
пожелавам успех

Потребителски аватар
anio-1.8-KR
Автомобил:
Двигател:

.

Мнениеот anio-1.8-KR » Нед 28 дек 2008 15:09

:beer

Върни се в “Силов тунинг”