TSI 1.4 над 200к.с.
- kimif2008
- Автомобил:
- Двигател:
TSI 1.4 над 200к.с.
това възможно ли е само със софтуер ,без механични промени?
- Adrian-AAA
- Автомобил: Golf 2 and 3
- Двигател: AAA and AFN
Re: TSI 1.4 над 200к.с.
аз си мисля че е още бая рано някой да си екпериментира с тия мотори защото си мисля че още не ние по джоба,а и все пак всичко е възможно ако може някой да си го позволи .
- Brezel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
както ти казах напълно възможно е но в БГ няма кой да ти флашне МЕД17 за сега. изчакай малко време да мине да си накупят техника .
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И все пак за кой вариант става въпрос 140, 160 или 170коня.
Ако е 170коня с чип би трябвало да се доближи.
За 140коньовия вариант едвали има такава възможност.
Ако е 170коня с чип би трябвало да се доближи.
За 140коньовия вариант едвали има такава възможност.
- Brezel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз лично не см се занимавал вс еоще с тоя мотор. повече дизелчета правя. Интересното беше че като говорих с колеги (след запитване на човека пуснал тази тема) се оказа че моторите се различават САМО софтуерно което мноооого ме изуми. Всмисъл дори на дино 140 кониовия варянт давал доса по голяма мощност а ако се прочете оригиналния ссофт от 170 коня и се сложи на 140 коня бачка супер (и атова много ме озадъчи) В някакъв немски форум точно това бяха направили.
Затова и фирми като АБТ SKN ала ба три портокала предтсавят този мотор като добър за чип и от 140 коня изкарват 205 коня , като обяснението е че това се дължи на ултра спецялен чип и факта че моторите са еднакви се премълчава. Все пак това което сега пиша го знам от колеги и не го споделям като собствен опит.
Затова и фирми като АБТ SKN ала ба три портокала предтсавят този мотор като добър за чип и от 140 коня изкарват 205 коня , като обяснението е че това се дължи на ултра спецялен чип и факта че моторите са еднакви се премълчава. Все пак това което сега пиша го знам от колеги и не го споделям като собствен опит.

- kimif2008
- Автомобил:
- Двигател:

Brezel написа:както ти казах напълно възможно е но в БГ няма кой да ти флашне МЕД17 за сега. изчакай малко време да мине да си накупят техника .
И тва как точно го твърдиш ? Лично познаваш и знаеш кой каква техника има ли ?

- Brezel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Предполагам го бе братле не го твърдя на 100% . Просто като знам че повечето хора са с галето ала бала. Поне ти знаеш от кога MED17 се ползва и колко му струва чексуммодула . А и колко човека са си играли с тоя мотор. кифи2008 ме беше питал преди време ма му казах че при мен няма да стане. Той имал приятели които могат да го напправят ама през 3 седмици пита дали и как може да с енаправи .
Техника все някой може да има , но пак казвам спецялно за МЕД17 и ЕДЦ17 е мнооого слабо вероятно поне за сега.
Техника все някой може да има , но пак казвам спецялно за МЕД17 и ЕДЦ17 е мнооого слабо вероятно поне за сега.
- kimif2008
- Автомобил:
- Двигател:
от 2 месеца имат ,8к евро дадоха а от 2седмици и брояча е техен
даже видях софтуера на лаптопа
а англичаните още на 2 янури ми пратиха положителен отговор една разходка до нашто черноморие и на връщане с 210к.с. и 290nm и 250км/ч ама още и е рано на 2500км е,язе нямам търпение ама всеки вика чакай първо обслужване,та тъй стоят нещата.Аз искам да го направя така не за де се състезавам нон стоп,а когато ми потрябва,не си правя илюзий че ако я карам нон стоп с230,240 по магистрала тоя мотор 1.4 ще издьржи дълго.Ако някой е видял или има линк към някой такъв проект да го постне.ПИТАМ ПРЕЗ 3 СЕДМИЦИ ЩОТ НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ а не щот не може.

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами да жи кажа чесно,аз го правя това с MED17,директно през OBD II.Резултата при 1.4 TSI/140ps и 170ps/ e 205ps.
- kimif2008
- Автомобил:
- Двигател:
dido_99 написа:Ами да жи кажа чесно,аз го правя това с MED17,директно през OBD II.Резултата при 1.4 TSI/140ps и 170ps/ e 205ps.
тук на някой в БГ ли?
- Brezel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами аз честно да отговоря от освен през ОБДто как иначе
Нещо не виждам много смисъл от тая тема освен в това кой може и кой неможе. А кифи кат си чипнеш колата тогава ше говориме то се е видело че няма данамериш във форума друг такъв чипнат голф. А са да почнеме да говориме за цени ала бала прекалено комерсиялна и безмислена ше ти стане темата пък тоу виж се навъдили още юсери които току що са се регистрирали за да кажат "АЗ МОГА"
айде със здраве

Нещо не виждам много смисъл от тая тема освен в това кой може и кой неможе. А кифи кат си чипнеш колата тогава ше говориме то се е видело че няма данамериш във форума друг такъв чипнат голф. А са да почнеме да говориме за цени ала бала прекалено комерсиялна и безмислена ше ти стане темата пък тоу виж се навъдили още юсери които току що са се регистрирали за да кажат "АЗ МОГА"
айде със здраве