Спортни пружини APEX (питане)

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
Betrayer
Автомобил: bmw
Двигател: 1986
Контакти:

Спортни пружини APEX (питане)

Мнениеот Betrayer » Чет 29 яну 2009 11:24

Имам следния "проблем" ако сложа жълти пружини Апекс(били са на друг Голф3 - моя е ТДИ ГТ 4врати) с колко мм г/д ще свалят? Общо взето искам от вас коментари +/- дали твърдостта ще е много по-голяма защото колата ми бих казал че за Голф вози доста прилично все пак пружините не са червени :wink:

Потребителски аватар
jonn_krissy
Автомобил:
Двигател:

Re: Спортни пружини APEX (питане)

Мнениеот jonn_krissy » Чет 29 яну 2009 12:52

Колега за да имаш добра возия ти трябват и двоинодеистващи газови амортисиори.А има и такива с които можеш да си регулираш височината.http://www.elinexltd.eu/bg/contacts.htm

Betrayer
Контакти:

Мнениеот Betrayer » Чет 29 яну 2009 14:09

jonn_krissy написа:Колега за да имаш добра возия ти трябват и двоинодеистващи газови амортисиори.А има и такива с които можеш да си регулираш височината.http://www.elinexltd.eu/bg/contacts.htm
В интерес на истината въпроса ми беше за пружините, иначе магазина им на тея от линка ми е доста близо :talk:

Betrayer
Контакти:

Мнениеот Betrayer » Чет 05 мар 2009 16:42

50-60мм ясен ми е отговора се пак не благодаря mhihi

Потребителски аватар
arni 74
Автомобил: Audi S3
Двигател: 1.8T

Мнениеот arni 74 » Пет 06 мар 2009 20:39

аз бях с APEX пружини -60/40 преди 1 година ,и трябва да ти кажа че беше отврат,т.е яко клатене,като влезеш деже в малка дупка, все едно са испуснали амортесорите,моят съвет е да не си взимаш,както каза колегата по горе ,варианта е един -регулируеми :lol: .Аз си взех регулируеми FK и сам много доволен,няма го клатенето ,изобщо возията се промени изцяло ,вози твърдичко ,но страшно устойчиво :wink:

Върни се в “Силов тунинг”