VW Polo 6N 1.3-Тунинг?
VW Polo 6N 1.3-Тунинг?
Така здравейте колеги тъй като съм още непълнолетен ама мисля за бъдещето си а то се очертава VW Polo 6N 1.3 (на баща ми колата) та исках да попитам примерно дали може да му се сложи турбо и каквото може като силов тунинг,но не прекралено силов а примерно чип тунинг,турбо и е такива неща за да се вдигнат кончетата малко,а същевременоо да не се съсипе двигатела след 2 год примерно
нека всеки с каквото може да добави да се образовам малко
благодаря предварително!
- Ицку®
- Автомобил: 2xTouran TDI
- Двигател: CAYC 2014 и CFHF 2015
Re: VW Polo 6N 1.3-Тунинг?
По добре помисли за смяна на колата с по-мощна щом тази не ти харесва като вървене.Няма смисъл да набиваш излишни пари в тази.Нещата който мислиш да правиш може да излязат по-скъпо от самата кола.- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Търси мотор от поло 1.4 16V 
-
olumfri
- Автомобил:
- Двигател:
radi_nrj написа:Търси мотор от поло 1.4 16V
Това според мен също е по-удачен и може би по-евтин вариант от това да сложиш турбина. 
- benzino
- Автомобил: VW Polo 86c
- Двигател: mix
Ицку® написа:...

А по темата - поочукай първо колата на баща ти, па тогава мисли за нещо по-мощно! Нищо лично просто още с "прохождането" и да се мяташ на бегачка не е вариянт! А щом искаш поло препоръчвам ти 1.6 (75 кс) - добре върви, не е спънато и като разход е добро и е идеално за новак като теб
ПП: на 1.3 мотор с турбо и 1 година му е много

- Li4o
- Аватар:
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
snuupy93 написа:Така здравейте колеги тъй като съм още непълнолетен ама мисля за бъдещето си а то се очертава VW Polo 6N 1.3 (на баща ми колата)...
Сигурно баща ти дори не предполага какво му мислиш на колата...
Първо изкарай книжка, след това си купи кола, след това попрочети малко из раздела и ако все още нещо не ти е ясно - можеш пак да пуснеш тема...