Ето малко снимки от приключилия днес втори кръг на националния шампионат за туристически автомобили Русе - 2009 година:
Ден първи - http://ruselive.com/gallery/main.php/v/ruseihorata/Pistaruse/2009/denpyrvi/
Ден втори - http://ruselive.com/gallery/main.php/v/ruseihorata/Pistaruse/2009/wtoriden/
II-ри кръг Национален шампионат - Писта Русе
- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
Re: II-ри кръг Национален шампионат - Писта Русе
Благодая за снимките.Много интереснo, незабравяй да качваш снимки и от следващите дни.

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Супер беше, днес успях само до към 11.30 да остана да гледам, след това тръгнах за София.
За тези, които не знаят, вижте задното стъкло на един от участващите голфове:
Човекът прави всичко сам, невероятен фен е на марката и сложи наш стикер. Има още какво да се желае, но като се има предвид, че двигателят му е сложен в колата три дни преди старта в този си вид и тепърва трябва да се настройва, мисля че има доста потенциал. Успех, Вальо!
Браво на Алекс - направо ги разби в Хоби 4. Червения Голф му взе старта, но след това просто беше безапелационен.
За тези, които не знаят, вижте задното стъкло на един от участващите голфове:
Човекът прави всичко сам, невероятен фен е на марката и сложи наш стикер. Има още какво да се желае, но като се има предвид, че двигателят му е сложен в колата три дни преди старта в този си вид и тепърва трябва да се настройва, мисля че има доста потенциал. Успех, Вальо!

Браво на Алекс - направо ги разби в Хоби 4. Червения Голф му взе старта, но след това просто беше безапелационен.
- naneK
- Автомобил:
- Двигател:
Според мен беше слабичко.
Участниците бяха по-малко и сякаш малко си щадяха колите.
Докато на Писта Търново беше по-голямо шоу.

Участниците бяха по-малко и сякаш малко си щадяха колите.
Докато на Писта Търново беше по-голямо шоу.
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Трябваше да видиш на първи завой какво ставаше
Нямаше щадене. Как се събраха не ми го побра акъла. Да не говорим за тримата, които излетяха точно там - двете лади и хондата, едната лада през таван няколко пъти
Добре, че никой не пострада.

- neiki4a
- Автомобил: polo 6n1
- Двигател: 1.4 16V
- Контакти:
dobrin написа:Трябваше да видиш на първи завой какво ставашеНямаше щадене. Как се събраха не ми го побра акъла. Да не говорим за тримата, които излетяха точно там - двете лади и хондата, едната лада през таван няколко пъти
колега какъв цвят беше ладата която се е прообърнала
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
neiki4a написа:dobrin написа:Трябваше да видиш на първи завой какво ставашеНямаше щадене. Как се събраха не ми го побра акъла. Да не говорим за тримата, които излетяха точно там - двете лади и хондата, едната лада през таван няколко пъти
колега какъв цвят беше ладата която се е прообърнала
Оранжев. Хондата загуби контрол в края на старт-финалната права, удари се в мантинелата и след това се заби в завиващите две лади на първи завой - бяло и синьо едната, оранжева другата. От удара синята удари оранжевата, която се завъртя, удари бордюра и се преобърна наколко пъти. Снимките са 20 сек след удара.