Golf 4 CAI?
- MK4
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARY 2003
Golf 4 CAI?
Взех конусен филтър за голфа обаче сега като бях при колата ми направи впечатление че на филтърната кутия (която трябва да се демонтира за да сложа конуса) има нещо интегрирано в нея с две включени букси и от вътрешната страна на кутията има нещо като радиатор, явно за да се охлажда това "нещо" което не го знам какво е. Мисълта ми е като махна кутията това "нещо" какво да го правя, нека пишат колеги които са слагали конусни филтри...
- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
Re: Golf 4 CAI?
MK4 написа:Взех конусен филтър за голфа обаче сега като бях при колата ми направи впечатление че на филтърната кутия (която трябва да се демонтира за да сложа конуса) има нещо интегрирано в нея с две включени букси и от вътрешната страна на кутията има нещо като радиатор, явно за да се охлажда това "нещо" което не го знам какво е. Мисълта ми е като махна кутията това "нещо" какво да го правя, нека пишат колеги които са слагали конусни филтри...
Това ти е комутатора. Просто го премести на друго място.
- MK4
каква точно роля играе този комутатор..., гледам че има нещо като радиаторче и реших че е сложен така на кутията за да се охлажда...
- VW Golf VR6
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ето ти моята тема в нея си писал и ти но може би си забравил...viewtopic.php?f=5&t=130899&start=0 Дано да съм помогнал 

- MK4
да комутатора го направих, сега трябва да намеря някакъв подходящ материал за термощит, препоръки?