Много мислих къде да сложа тази темичка. Не е наша (родна), а е американска.
Изумително е това, което един мъж в щатите е постигнал без турбо от механична инжекция, а именно 176 кс и то на колелата.
Признавам нямам време да превеждам статията. Давам линк към нея във Вортекса:
Тук е цялата тема
С няколко думи за какво иде реч:
Колата в момента е 176 кс
http://i3.photobucket.com/albums/y52/la ... 0001-1.jpg
Според мен имаме доста хора с Г2 16V, на които информацията би била полезна.
Тема за Голф 2 - 2.0 16V CIS-e с 176 кс на колелата
Re: Тема за Голф 2 - 2.0 16V CIS-e с 176 кс на колелата
разгледах темата... поучителна е !
има интересни неща.... но нищо ново под слънцето
има интересни неща.... но нищо ново под слънцето

- Stenly
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не е за съмняване ,ламборгини коунтач и ферари тестароса са с по две механични инжекции. Модифициран CIS спокойно храни 200 коня че и отгоре.
- Tishku
- Автомобил:
- Двигател:
Евала барбусеее
ХУбава темичка..
"Remember the ABF motor was purposely killed because of the VR6" хахаха това обаче най ми хареса!

"Remember the ABF motor was purposely killed because of the VR6" хахаха това обаче най ми хареса!
Тези коне на колелата са си постижение
Да абф мотора е доста скопен замислен е бил за 170кс но с оглед на еко-норми е намален на 150..НО вр6 мотора е по скопен и от абф-а и леките модове му се отразявеат повече.. рв6 е първата разработка на бъдещия вр6 и е била замсилена около 190-200кс. ..Просто политика на фирмата
пс.НА тази синкма( на първа странице) някои знае ли какво е това под смууктелните колектори и за какво ще служи

Tishku написа:Евала барбусеееХУбава темичка..
Да абф мотора е доста скопен замислен е бил за 170кс но с оглед на еко-норми е намален на 150..НО вр6 мотора е по скопен и от абф-а и леките модове му се отразявеат повече.. рв6 е първата разработка на бъдещия вр6 и е била замсилена около 190-200кс. ..Просто политика на фирмата

пс.НА тази синкма( на първа странице) някои знае ли какво е това под смууктелните колектори и за какво ще служи

- martineli
- Автомобил:
- Двигател:
топлоотражател трябва да е според мен.да не се предава топлината от мотора към всм. колектор
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Tishku написа:Евала барбусеееХУбава темичка..
Попринцип е така, но както колегата каза ВР6 също е скопен даже повечко, дори първоначално е трябвало да бъде с всмукател с промелива геометрия, но за да спестят пари при серийното произвдоство е бил премахат и са изпозлвали нормалне колектор, после Шрик продават въпросния колектор като ъпгрейд за ВР6.
Сток хубав ВР6 е ниска 15ка на 400метра и наказва много лошо с леки модове