Помощ проблеми с PL a ми

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
Потребителски аватар
LucHo_kr
Автомобил:
Двигател:

Помощ проблеми с PL a ми

Мнениеот LucHo_kr » Пон 18 окт 2010 19:46

Колеги взех си абфски всмукателни колектори и искам да ги монтирам но имам трудности
1во нз как да махна дюзите от пла :063: струвами се че не пасва самия колектор
и се чудя дали тва с колектора се прави като се маха механичната и се слага друга например (mega)нз кво каде вече :d
Помощ дайте съвети мерси :kissy:

Bobby_
Автомобил:
Двигател:

Re: Помощ проблеми с PL a ми

Мнениеот Bobby_ » Пон 18 окт 2010 20:16

......... нищо добро не правиш......

Дюзите се махат със скубане :)

освен разлика в дросела ... аз друга не виждам. Този колектор може да се полва даже и при турбо конверсии или .... на каквато и да е инжекцион система която иска ТПС

Вземи си коелктор от КР и всмукателен вал от КР и ..... накрая ще махнеш и ПЛската ижекция и ше сложиш КРска и т.н.

Потребителски аватар
Li4o
Аватар:
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Помощ проблеми с PL a ми

Мнениеот Li4o » Вто 19 окт 2010 11:32

LucHo_kr написа:Колеги взех си абфски всмукателни колектори и искам да ги монтирам но имам трудности
1во нз как да махна дюзите от пла :063: струвами се че не пасва самия колектор
и се чудя дали тва с колектора се прави като се маха механичната и се слага друга например (mega)нз кво каде вече :d
Помощ дайте съвети мерси :kissy:

Гледам те, че си се амбицирал да пускаш "тунинг" теми из раздела - една тема ти заключих, на тази също получи вече отговор, като аз ще допълня нещо - когато решиш да правиш някакви подобрения - първо се проучва какви части ти трябват, как става монтажът, какъв ефект евентуално да очакваш и чак тогава си купуваш необходимата част, а не като теб - първо си купуваш някакъв колектор(незнайно защо) и се почват въпросите: "Ами сега как да го монтирам...", "Ама ще има ли ефект..." и т.н.
Или с две думи в случая си купил грешен колектор...

Върни се в “Силов тунинг”