От скоро чета с интерес форума и изчетох доста интересни неща.Доста работи ми се изясниха но и наред с това от толкова много информация за всякакви неща имам и някои въпроси породени от това,че ми дойде малко в повечко цялата информация и се пообърках като че ли

И така...по същество:
Намислил съм да си взема един Г3 ABF и да си му направя някои подобрения (скромни) но за в бъдеще искам и да го турбинирам този ABF,но идеята е да не го гърча много....може би на някакви 0.4-0,5 бара и то ми се иска да е в по-високите обороти (може би от 3500 нагоре).Та в този ред на мисли искам да задам няколко въпроса и евентуално да получа адекватни и изчерпателни отговори на тях.
-Проблем ли ще е за стоковия ABF да се понадуе до 0.5 бара MAX (повече не искам!) без да се пипа по самия мотор и евентуално ако се налага допълнително човъркане по мотора-какво трябва да се пипне

-До колкото ми стана ясно от всичко изчетено по форума останах с впечатлението,че студен въздух->повече кислород->по-добро горене.В този ред на мисли има ли смисъл да се подава изстуден въздух на въздушния филтър или кулера си е достатъчен?
Преди някой да каже да използвам търсачката само ще отбележа,че търсих отговори на много въпроси но това което питам определено не ми стана ясно с информацията която изчетох