G-lader на 2Е мотор?

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
Потребителски аватар
divaka
Автомобил: VW Corrado
Двигател: 16vG60

Re: G-lader на 2Е мотор?

Мнениеот divaka » Пет 19 ное 2010 13:02

niikoo_1 написа:
Vento написа:Като е хубав, защо го спряха толкова скоропостижно от производство?

Защото е много скъп за производство и изисква специфична подръжка, до колко знам има по-високо КПД от останалите комресори и с него се постигат доста прилични резултати.
Просто е скъп и трудно се намира втора ръка читав, а иначе сервизира ли се по предписание няма ядове и може да изкара до като мотора има вече нужда от трети ремонтен комплект бутала :Mr Green Fun mhihi

:да:

Потребителски аватар
paco
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот paco » Пет 19 ное 2010 14:13

Колкото и да го дъвчете G компресора е хубаво нещо, НО за съжаление не е ИДИОТОУСТОЙЧИВ :mrgreen: Аз не познавам нито един дето да кара с него и да му е добре на главата :lol: Всите карат на заварка :lol: :lol: .

РАСО

Потребителски аватар
wierdo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wierdo » Пет 19 ное 2010 15:57

За кола, която не се кара нон-стоп на заварка е ок. Относително евтино е обслужването.
Трета година съм с него. 0 грижи.

Потребителски аватар
lrlmodo
Автомобил: Zafira OPC
Двигател: Z20LET

Мнениеот lrlmodo » Пет 19 ное 2010 16:11

И аз мисля че 400-500лв за 70-80к километра не е голям разход :wink:

Потребителски аватар
Li4o
Аватар:
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Li4o » Пет 19 ное 2010 17:29

Всеки си има свое виждане за г-ладера и на всеки критерия за преценка е различен, но истината е, че в момента да тръгнеш да турбинираш точно с г-ладер си е супер екзотика и може би най-скъпия вариант от всички възможни... :roll:
А доколкото виждам автора на темата едва ли го мисли сериозно това нещо като реализация, така че спора става малко излишен ;)

Потребителски аватар
Petar4o
Автомобил: Volkswagen Golf
Двигател: ASV 2002
Контакти:

Мнениеот Petar4o » Съб 20 ное 2010 0:02

Li4o написа:Всеки си има свое виждане за г-ладера и на всеки критерия за преценка е различен, но истината е, че в момента да тръгнеш да турбинираш точно с г-ладер си е супер екзотика и може би най-скъпия вариант от всички възможни... :roll:
А доколкото виждам автора на темата едва ли го мисли сериозно това нещо като реализация, така че спора става малко излишен ;)

Имах възможност да се сдобия с работещ ладер, но като разбрах, че трябва и електрониката и доста други неща от двигателя се отказах, защото колата докато не я разглобиха харчеше доста и мисля, че при мен щеше да е с не по-малък разход, иначе желание имам, но както споменах - по-добрия вариант е друга кола с читав двигател или цял двигател...

п.п. Темата наистина може да се заключи, за да не се пълни с излишни коментари! Ясно е какво трябва да е необходимо, за да се сложи ладер на 2Е мотор!!!

Върни се в “Силов тунинг”