начи да кажа че има разлика в валовете на хидравличните и механичните клапани като параметри са еднакви...май,аааааа разликата е че хидравличните глави са им други леглата на вала от тия на механичните за тва питам Vizor с кви повдигачи е ???
rusiq_24 написа:Колега ако направиш това за което си мислиш и теглиш накрая чартата ще те заболи главата колко пари си дал,затова ако ти се кара по бърза кола по добре продай тази и си купи друга по бърза
Главата е с хидравлични повдигачи! Ако се сложи на 1.8 моно или карбуратор заедно с вала и инжекция от ГТИ колата ще стане 112 коня Дори имам и компютър и горивна рейка за 1.8 ГТИ PB мотор, останалото трябва да се намери от другаде
Сега .. аз съм тука в софия и ми е малко терсене .. но ще драсна един два реда... имам намерение или да сменя нещо по двигателя или самия двигател.. но колата не .. така че това отпада .. ако има някой идей .. да дава
ами стандартните неща - изпускателна система, махане на катализатор (ако има), спортен филтър - тези неща поне за начало. Ще получиш между 5 и 10 кончета отгоре