някой се изхвърли че е 115 и аз за толкоз го приех

явно беше че е доооста по - слаб ама явно някой като почнат да се изхвърлят ... спирачка нема
rusiq_24 написа:Колега Kashon няма такъв филмАБФ го дават 8,3 сек и наистина е реално даже ги прави и за по малко.Моят лично за 7,2сек. ако не вярваш мога да ти покажа и специално за такава хонда трябва да ти кажа че ако АБФа е читав я размазва
много ФИЛМИ гледа6PL-16v написа:rusiq_24 написа:Колега Kashon няма такъв филмАБФ го дават 8,3 сек и наистина е реално даже ги прави и за по малко.Моят лично за 7,2сек. ако не вярваш мога да ти покажа и специално за такава хонда трябва да ти кажа че ако АБФа е читав я размазва
Абсолютно подкрепям колегата мога да кажа на колегата Кашон че аз с моя ПЛ ако не дам 2-3 коли разлика на тоя рекс ли е там кво е дето е 125 коня ще си върна голфа в надинговора дам сток коли
niks76 написа:много ФИЛМИ гледа6PL-16v написа:rusiq_24 написа:Колега Kashon няма такъв филмАБФ го дават 8,3 сек и наистина е реално даже ги прави и за по малко.Моят лично за 7,2сек. ако не вярваш мога да ти покажа и специално за такава хонда трябва да ти кажа че ако АБФа е читав я размазва
Абсолютно подкрепям колегата мога да кажа на колегата Кашон че аз с моя ПЛ ако не дам 2-3 коли разлика на тоя рекс ли е там кво е дето е 125 коня ще си върна голфа в надинговора дам сток коли
Li4o написа:_NBG_ написа:еми незнам какво мислиш ти но може да дойдеш да се увериш как прави от 0 до 100 за 7секунди най много й то като трагвам от спряло положение.....
Пак си прекалил си с NFS....![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 32 госта