Голфа срешу Nissan 100nx

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
Потребителски аватар
Kashon
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Kashon » Пон 24 юли 2006 22:21

не знам не споря,
някой се изхвърли че е 115 и аз за толкоз го приех :oops:
явно беше че е доооста по - слаб ама явно някой като почнат да се изхвърлят ... спирачка нема

Потребителски аватар
rusiq_24
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rusiq_24 » Пон 24 юли 2006 22:50

Колега Kashon няма такъв филм :no-no АБФ го дават 8,3 сек и наистина е реално даже ги прави и за по малко.Моят лично за 7,2сек. ако не вярваш мога да ти покажа и специално за такава хонда трябва да ти кажа че ако АБФа е читав я размазва :wink:

Потребителски аватар
PL-16v
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот PL-16v » Вто 25 юли 2006 13:38

rusiq_24 написа:Колега Kashon няма такъв филм :no-no АБФ го дават 8,3 сек и наистина е реално даже ги прави и за по малко.Моят лично за 7,2сек. ако не вярваш мога да ти покажа и специално за такава хонда трябва да ти кажа че ако АБФа е читав я размазва :wink:

Абсолютно подкрепям колегата мога да кажа на колегата Кашон че аз с моя ПЛ ако не дам 2-3 коли разлика на тоя рекс ли е там кво е дето е 125 коня ще си върна голфа в надин :D говора да сток коли

Потребителски аватар
niks76
VW експерт
VW експерт
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niks76 » Вто 25 юли 2006 13:53

PL-16v написа:
rusiq_24 написа:Колега Kashon няма такъв филм :no-no АБФ го дават 8,3 сек и наистина е реално даже ги прави и за по малко.Моят лично за 7,2сек. ако не вярваш мога да ти покажа и специално за такава хонда трябва да ти кажа че ако АБФа е читав я размазва :wink:

Абсолютно подкрепям колегата мога да кажа на колегата Кашон че аз с моя ПЛ ако не дам 2-3 коли разлика на тоя рекс ли е там кво е дето е 125 коня ще си върна голфа в надин :D говора дам сток коли
много ФИЛМИ гледа6

devil_vas
Автомобил: BMW 330Cd 261hp 591nm
Двигател:

Мнениеот devil_vas » Вто 25 юли 2006 14:34

и аз да дам мнение :D имам впечатление от CRX,само че 160 коня... не мога да кажа обаче дали не е и повече, истината е че на писта Калояново на драг има може би само 4 или 5 коли който могат да го бият... говоря за коли като Ескорт Косуърт, Октавията на RS-MAD, БМВ-то на Марвената (купе от Е36 с двигател от М5 :twisted: ), бялото БМВ 545 турбо и... може би още някой... а да и БМВ Z4 също му взима 400-те мтера
:roll: няма конкуренция в неговия клас до 1600... абсолютно ненормален вървеж има... като, че ли праен само за това, но е като леген, то може би затова и върви толкова.

не подценявайте японките :wink:

ето за този говоря :idea:
Изображение

Потребителски аватар
PL-16v
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот PL-16v » Вто 25 юли 2006 14:48

niks76 написа:
PL-16v написа:

Абсолютно подкрепям колегата мога да кажа на колегата Кашон че аз с моя ПЛ ако не дам 2-3 коли разлика на тоя рекс ли е там кво е дето е 125 коня ще си върна голфа в надин :D говора дам сток коли
много ФИЛМИ гледа6

:D Аз ли гледам филми бе колега ми естествено че ше гледам мисля че няма човек които да не гледа филми ти като виден уличен състезател не гледаш ли филми а :?: :D Колега мисля че няма смисъл да ти казвам от колко години хода на такива състезания тогава още нямаше нито Божурище нито Калояново имаше Военна Рампа имаше ОМВ-Рожен имаше Верила имаше на правата пред НИМ-Бояна
така че а да съм гледал хиляди стартове и да знам как върви такава сток хонда така че не гледаи саитовете и на кое колко дават защото от кола до кола има разлика отука до небето аиде въздържаи се от такива коментари

Без лоши чувства :beer

Потребителски аватар
_NBG_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот _NBG_ » Сря 26 юли 2006 0:14

Li4o написа:
_NBG_ написа:еми незнам какво мислиш ти но може да дойдеш да се увериш как прави от 0 до 100 за 7секунди най много й то като трагвам от спряло положение.....

Пак си прекалил си с NFS.... mhihi mhihi mhihi

абе аз може и да играя на NFS-то но си познавам колата и знам как върви и ако знаеш ми кажи как да кача клипче с това за колко ги прави когато имам вазможност

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Сря 26 юли 2006 1:17

Много се отклонихте от VW Tuning и пак започнаха споровете кое върви повече, които не водят до никъде! Заключвам. Ако някой има нещо да добави по темата да ми пише лично да я отключа

Върни се в “Силов тунинг”