sk. написа:В 800лв. включвам най-обикновен китайски кулер, заедно с тръбите, силиконовите снадки (които струват майка си и баща си, ако са закупени от някоя "ГОЛЯМА" тунинг фирма), работата на майстора и Т–скоби, мисля, че се казваха, скобите с които се хващат силиконовите снадки за алуминиевите тръби. Отделно, ако иска колегата да стане и добре визуално може да реши да си ги пръсне в някакъв цвят, което са си още 50-100лв предполагам
Надявам се да съм се аргументирал добре, като се има предвид, че 2 пъти го плащам моя кулер и ми предстои да плащам 3-ти път след няколко дена, живот и здраве! Не знам, каква е сметката, ако си го правиш сам с тръби и колена от типа "Я, това ми е останало.. дай да не го хвърлям, ще го сложа и него!". Разбира се,че има и евтини варианти, но ако човека не разбира толкова да си ги направи сам, мислите ли, че някой от сериозно занимаващите се хора ще му обърне внимание?
Това, че тебе са те минали да плащш на тройни цени цени въобще няма общо. Китайски кулер за 800 лева