Заводски вал за G60 колко градуса е?
Re: Заводски вал за G60 колко градуса е?
Ще изпоулзвам темата за да попитам: Асиметричен вал е за турбо/принудително пълнене; симетричния е за атмосферни?
-
- Автомобил:
- Двигател:
mk1gti написа:Ще изпоулзвам темата за да попитам: Асиметричен вал е за турбо/принудително пълнене; симетричния е за атмосферни?
В грешка си!!!
Milevv написа:mk1gti написа:Ще изпоулзвам темата за да попитам: Асиметричен вал е за турбо/принудително пълнене; симетричния е за атмосферни?
В грешка си!!!
Ше ме светне ли някой каква е разликата между симетричния и асиметричния???
- miro_hack
- Автомобил: Golf 2 KR ITB + Passat 7
- Двигател: Cffb
leonardo_vd написа:Нека се синтезира инфото и да се актуализира темата да е само за валовете при различните мотори.
ABF 219 Всмукателен. 220 Изпускателен 10.8 лифт
Последна промяна от miro_hack на Чет 26 яну 2012 14:57, променено общо 1 път.
Да повдигна малко темата.Един приятел ми дава вал като твърди,че е от DX , обаче как да съм сигурен,че е такъв.На вала няма VAG номер има буква А и след това 026 8е.Някой може ли да ми каже от какъв двигател е точно?
- miro_hack
topper написа:Да повдигна малко темата.Един приятел ми дава вал като твърди,че е от DX , обаче как да съм сигурен,че е такъв.На вала няма VAG номер има буква А и след това 026 8е.Някой може ли да ми каже от какъв двигател е точно?
Някой спортен истински вал си намери най добре,да правиш ремап само заради единстоков вал не си струва.
А да сменяш вал без да бараш аванси и смеси не е пълноценно според мен

Ами аз няма да го слагам на моята 2-ка.Имам и 1ца гти обаче го взех без глава,глава намерих ама нямаше вал и сега искам да го окомплектовам.Питането ми не е за силовия раздел ,обаче намерих тази тема за разпределителни валове и затова тук питам 

- miro_hack
Vento ги знаеше със сигурност ама и този капацитет май се махна от форума! 

- indjov_GTI
- Автомобил: E30
- Двигател: M20B20 1990g
колега вала не е от ДХ,още по малко от кола с механични повдигачи.....буквата,която трябва да пиши на вала е G....това го знам от Венто и Стенли
лично аз бях с такава глава пълен комлект.....всичко от ДХ на Рп-то и с портнато моно,челосана глава 1мм,порт и полиране на всмукателните и испускателните портове и по отпушена генерация(55мм)вървях на едно до 160км с голф2 2е мотор

лично аз бях с такава глава пълен комлект.....всичко от ДХ на Рп-то и с портнато моно,челосана глава 1мм,порт и полиране на всмукателните и испускателните портове и по отпушена генерация(55мм)вървях на едно до 160км с голф2 2е мотор

- caro
- Автомобил: Golf 2- Audi Coupe -Audi 80 Avant
- Двигател: MH-1988 ACE-1994- 1Z-1994
topper написа:Да повдигна малко темата.Един приятел ми дава вал като твърди,че е от DX , обаче как да съм сигурен,че е такъв.На вала няма VAG номер има буква А и след това 026 8е.Някой може ли да ми каже от какъв двигател е точно?
По принцип на разпределителния вал на 2Е между кобилиците на първи цилиндър има буква А ,а между кобилиците на трети цилиндър има цифри 026, но това 8е нищо не ми говори.
Ами това 8е е между кобилиците на 4-ти.Благодаря все пак значи продължавам да търся вал с буква G.
- indjov_GTI
- Автомобил: E30
- Двигател: M20B20 1990g
колега дори и да намериш вал,ще ти трябва и глава с механични повдигачи.....вала за мех.повдигачи не става на глава с хидравлични....много е голям лифта 

- caro
- Автомобил: Golf 2- Audi Coupe -Audi 80 Avant
- Двигател: MH-1988 ACE-1994- 1Z-1994
topper написа:Ами това 8е е между кобилиците на 4-ти.Благодаря все пак значи продължавам да търся вал с буква G.
Вал с буква G е и на 1.8 GTI мотор PB.Колегата Brabus продава такъв.http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=45&t=274752
Както казах по нагоре имам двигател DX и искам да го окомплектовам,че беше разграбен.Искам да е напълно сток та затова питах как да разпозная вала от DX. 

- Stenly
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ми за механични повдигачи е .. това не ти ли стига като за начало