съвет за Кулер за VW 1.8T 20V
-
- Автомобил:
- Двигател:
съвет за Кулер за VW 1.8T 20V
здравейте колеги мотора е AGU стоков . Може ли да ме посъветвате какъв челен кулер да избера като заменител на малкия заводски ?
Re: съвет за Кулер за VW 1.8T 20V
Ако ще слагаш на стоков AGU, друг кулер, няма да усетиш особена разлика - може би в много горещите летни дни, когато малкия кулер не смогва да охлажда входящия въздух.
Съвет: Ако това е първата и последна (за момента) промяна по агрегата, по-добре му направете един чип (ремап)
Съвет: Ако това е първата и последна (за момента) промяна по агрегата, по-добре му направете един чип (ремап)
-
- Автомобил:
- Двигател:
малкия кулер така или иначе замина .Въпроса ми е до колко голям/литра мога да сложа за да не се получи "лаг" ?
- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
С тая малка турбинка лаг няма да усетиш. Разгледай Гугъл има доста какво да ти каже.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ами по-скоро гледай, да е нещо, което може да се набута зад бронята на Голф 4, без да се реже с големия флекс. Кулер и пътища на 55мм ще са ти напълно достатъчни.
п.с Ако имаш интерес мога да ти продам кулер от АГУ за смешни пари. Просто ми седи 3-та година в складчето и само го прехвърлям. Имам и два такива от Audi S3.
п.с Ако имаш интерес мога да ти продам кулер от АГУ за смешни пари. Просто ми седи 3-та година в складчето и само го прехвърлям. Имам и два такива от Audi S3.
И на мен ми е интересно дали може да влезе челен кулер без да се реже бронята и ако може то с какви размери. А мислил ли си за такъв, вместо челен ?
http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-VW-GOLF-GTi-1-8T-TDI-POLO-BORA-SMIC-SIDE-MOUNT-INTERCOOLER-/320762147730?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item4aaee9f392
http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-VW-GOLF-GTi-1-8T-TDI-POLO-BORA-SMIC-SIDE-MOUNT-INTERCOOLER-/320762147730?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item4aaee9f392