Промяна по Мотора
Промяна по Мотора
Колата е голф3 абф мотора му блокира и се чудя дали от голф3 115коня някакв блок с бутала биели и вал маслена помпа стават ли или трябва да тарся пак от абф ,Сащо така сма се спрял на WR6 или G6O Кое е по доброто колеги според вас предварително ви благодаря
Re: Промяна по Мотора
Колега, това което си намислил, за долнище от 2Е или ADY мотор е безсмислена и скъпа операция.
Тук има изписано доста по въпроса
viewtopic.php?f=52&t=253833
Aко искаш да минеш най-тънко и безпроблемно, търси си долнище от друг ABF.
Вариянтите със смяна на двигателя са дискутирани много кратно, както за G60, така и за VR6.
Тук има изписано доста по въпроса

Aко искаш да минеш най-тънко и безпроблемно, търси си долнище от друг ABF.
Вариянтите със смяна на двигателя са дискутирани много кратно, както за G60, така и за VR6.
- iv0_bs90
- Автомобил: VW Golf Mk3
- Двигател: AAA
аз съм против Г60, защото ремонтния комплект за компресора не е без пари и не се продава във всеки магазин, а Вр6 си е добър и здрав мотор, но аз бих разгледал и 1,8т като опция, можеш да си го караш стоков или с не много пари 180 - 200 кончета..
iv0_bs90 написа:аз съм против Г60, защото ремонтния комплект за компресора не е без пари и не се продава във всеки магазин, а Вр6 си е добър и здрав мотор, но аз бих разгледал и 1,8т като опция, можеш да си го караш стоков или с не много пари 180 - 200 кончета..
И как така си против нещо което не си карал?!? Г60 е много приличен мотор,ВР6 не е нищо особено в атмосферен вариант,а 1.8т е още по зле в стоково състояние. А ако питаш мен колега не се занимавай с простотии ами си вземи един блок от АБФ във форума са на смешни пари, сглоби си мотора и си го карай

vanko_5 написа:добре де вр6 или 1.8т неса ли по добри от абф се пак са други класове

А сега сериозно,всеки един от 3-те мотора АБФ,ВР6 и 1.8т си е добър сам по себе си и всеки един от тях с по сериозна инвестиция може да стане двойно и тройно по мощен. Но както знаеш с пари всеки един мотор може да се направи така ,че както ти казах вече не се занимавай с глупости а си оправи АБФ-а