Здравейте! Имам един интересен въпрос понеже скоро почвам изпита за книжка и съм маниак на тема тунинг и високи скорости се питам дали може да се постави на това моно турбо (битурбо), като се има предвид че голфа е изключително запазен от към ходова част, двигател и интериор! И ако има такава възможност къде в България може да се извърши тази "операция". БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
Послепис:
Извинявам се предварително ако съществува такава тема, просто не я намерих.
VW Golf 3 1.8i mono
- VLADETO8986
- Автомобил: Jetta
- Двигател: RP
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Re: VW Golf 3 1.8i mono
Турбинирането на моно инжекция е възможно, но има много неизвестни около процеса. Освен това ако си си приготвил по-малко от 5000лв изобщо не се захващай.
- Vidol Nikolov
- Автомобил: Jetta 1.6
- Двигател: PN
Той,ако има 5к няма да пита
Колко е бюджета на упражнението

Колко е бюджета на упражнението

Мерси пичове но защо е толкова скъпо аз за тея пари дет се вика ще си купя нещо турбинирано.Или да започва другия си проект нисан микра(турбиниране) казаха ми че за около 2000 лв. Ще се
- moimoimoi
- Автомобил:
- Двигател:
ако ще правиш турбо кола с надув 0.5-0.6 бара е по добре да си купиш стоковица
а с тая микра повече от 150 коня дори и на 1 бар едвали ще извади....следователно пак варианта да си купиш турбо стоковица е по добре
а с тая микра повече от 150 коня дори и на 1 бар едвали ще извади....следователно пак варианта да си купиш турбо стоковица е по добре
- xploda
- Автомобил: Civic
- Двигател:

Ае ква е тази тема е, няма 5лв. в джоба, ама вече е яко мунинг фен ще правим голфУ 1.8 битурбо 1500 коня да можем да дигнем 800км/ч на околомръсното

- benzino
- Автомобил: VW Polo 86c
- Двигател: mix
martin159 написа:Здравейте! Имам един интересен въпрос понеже скоро почвам изпита за книжка и съм маниак на тема тунинг и високи скорости се питам дали може да се постави на това моно турбо (битурбо), като се има предвид че голфа е изключително запазен от към ходова част, двигател и интериор! И ако има такава възможност къде в България може да се извърши тази "операция". БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
Послепис:
Извинявам се предварително ако съществува такава тема, просто не я намерих.

Приятелски съвет! Вземи си изпита, навърти някоя и друга хилядарка в километри, поочукай Голфа малко и тогава се захващай с подобни начинания. Нищо лично, но тъкмо си проходил от към колите и бика за рогата... За сега охлаждай страстите с NFS-то!

- ProbeX
- Автомобил: Golf III
- Двигател: AAM 1994
Авторе, много добре те разбирам, понеже на твоята възраст и аз исках същото, че веднага като си вземеш книжка искаш да караш бърза кола, да мачкаш всички твои авери с голфа и другите да ти харесват колата, но както са казали колегите първо трупай опит ПОНЕ 1-2 години и тогава започвай да мислиш за по-бърза кола. А и както вече разбра тунинга не е никак евтин, не е просто да намериш турбо за 300лв да речем да го туриш и да имаш турбинирана кола...
Успех на шофьорските курсове
Успех на шофьорските курсове