Моят проект Мк2 клас Х3 Вече и СИНХРО
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Моят проект Мк2 клас Х3 Вече и СИНХРО
Здравейте колеги ремоонтите отново започват .Тъй като вече ни обединиха класовете и няма значение дали колата е с 1 или 2 задвижващи моста решихме да правим 4Х4 .Вземах всичко необходимо от пасат Г60 и 2Е и започвам да сглобявам .Днес започнахме и вече е на лице първият проблем монтирахме кутията от синхрото ,но раздатката упира във изпускателният колектор и не може да се събере кадето и е мястото .Някой има ли си представа дали ще пасне колектора от 2Е или Г60 на АБФ-а благодаря ви предварително
- polski-grizach
- Автомобил:
- Двигател:
Мене ако ме питаш режи тунела и на ново.Вярно,че е трудоемко но пък ще си го направиш както трябва.А и една хубава генерация можеш да си я паснеш както искаш.
- rabotnika
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: VW Golf MK3
- Двигател: AJM++
Тунела сменихте ли? Ако сте има начин да се преправи изпускателя и става аз го свърших това вече с ВРа
-
- Автомобил:
- Двигател:
тунела за сега е оригиналния но ще се режи най вероятно имало вариант и с оригиналния тунел но нямало място за аспуха
- rabotnika
rado88_rz написа:тунела за сега е оригиналния но ще се режи най вероятно имало вариант и с оригиналния тунел но нямало място за аспуха
Няма такъв вариант като сложиш лоста за скоростите нямаш място за кардана или ако има то е някъква магия и съосието на кардана се губи спрямо дифа и раздатката а и дъното на багажника трябва да смениш имай го напредвид
- paco
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Спец. при голф 2 няма начин кардана, механизма с жилата и генерацията да се съберат в тунела. Реже се и се слага от г2 Синхро без значение колко врати е голфа. С насаждането на дифа също има саги с тавата на багажника, но може да се изреже и да се смени с таква пак от синхро или да си играете да режете наличната и да се преправя. Минал съм по този път и повече няма да повторя.

РАСО
РАСО
-
- Автомобил:
- Двигател:
Значи мене скоростите ми са вътре в купето (самия скоростния лост и жилата )и излизат чак отпред зад колекторите .Ок значи ще сменя тунела но незнам дали ще намеря от синхро голф от пасат има от каде да взема някой да знае дали ще пасне от пасата с предправяне де.
- rabotnika
rado88_rz написа:Значи мене скоростите ми са вътре в купето (самия скоростния лост и жилата )и излизат чак отпред зад колекторите .Ок значи ще сменя тунела но незнам дали ще намеря от синхро голф от пасат има от каде да взема някой да знае дали ще пасне от пасата с предправяне де.
Разрови се в раздел продава има и голф има джета на части така че не е проблем намирането мисля от пасат няма да стане
- paco
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Е имах си аз да стане от Пасат 
Незнам защо си решил, че синхрото ще устиска на здрав бой, но ако решиш да минеш на нещо по-сериозно то имам и 5-степенна скоростна кутия от Г4 4моушън и цял заден мост за Синхро с насаден Халдекс диф на него за продан.
РАСО

Незнам защо си решил, че синхрото ще устиска на здрав бой, но ако решиш да минеш на нещо по-сериозно то имам и 5-степенна скоростна кутия от Г4 4моушън и цял заден мост за Синхро с насаден Халдекс диф на него за продан.
РАСО
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здр.Колеги почти съм готов с проекта ,но след преправяне на изпускателният колектор ми се иска да го увия с някаква термо лента дайте предложения от каде и каква точно да взема.Благодаря.
- paco
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
rado88_rz написа:Здр.Колеги почти съм готов с проекта ,но след преправяне на изпускателният колектор ми се иска да го увия с някаква термо лента дайте предложения от каде и каква точно да взема.Благодаря.
http://www.nolimit-bg.com/category.php?id_category=107
Ангел търсиш
- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
rado88_rz написа:Здр.Колеги почти съм готов с проекта ,но след преправяне на изпускателният колектор ми се иска да го увия с някаква термо лента дайте предложения от каде и каква точно да взема.Благодаря.
КАчи малко снимки като си готов, не се стискай.

- Sharky GTI
- Автомобил:
- Двигател:
...лентата дето PACO ти предлага е много читава,аз си взех от най-широката и дебела и е просто перфектна,здрава е и много трудно може да се скъса даже и с рязане,армирана си е с метални нищки и като я стегнеш и навиеш добре като я изсуши колектора става бетон...аз преди купувах една уж хубава тя като я навих и поработи мотора та я изпече и почна да се разпуска и развива и да се свличат навивките по трабите,а дадох 120лв за ролката 15м...
.Та добре те е ориентирал PACO към човека,точен е 2пъти копувам от него и сичко е точно.

- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Тя попринцип си има начин на навиване и тогава няма как да се развие... заедно с металните скоби, които продават пък хептен...
Ако ще и Lava Wrap на Heatshield products да си купил пак ще се развие
Ако ще и Lava Wrap на Heatshield products да си купил пак ще се развие

-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте ,скоро не съм писал тук но искам да попитам някой карал ли е с 2 изпускателни разпределителни вала от КР вместо стандартните смукателен и изпускателен от АБФ