ъпгрейд на АБС
- zashevGTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: ъпгрейд на АБС
Колеги имам проблем със сервото маи абса маи ми е този тавес ама не знам кои модел,докато си имаше спирачки и изведнъж педала се удърви и няма спиране направи ми впечатление че и моторчето не ми бръмчи на контакт вече не мога да открия проблема колата е голф2 синхро,абс-а иначе не работеше помагаите ако можете 

- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
Има реле някъде под таблото. Около бушониерата. Или ти е изгорял бушон или релето.
- Mapoka
- Автомобил: 1992 VW Vento
- Двигател: 1.8 ABS
Каква е разликата във функционалността между Мк04 и Мк20, (Мк02 го изключваме понеже той си е направо антиспирачна система).
Интервала на повторно задействане ли е различен, начина на разблокиране на колелата?
Четох доста неща за тези два типа, но неможах да си отговоря. Разбрах само че Мк20 има навика да пука спойките в компютъра, Мк04 пък се случва същото но с лентовия кабел към клапаните. Също така Мк04 по често се среща екстрата ЕДС.
Ако човек реши да ъпгрейдва или те първа да слага АБС, кой от 2та типа е по добрия избор?
Интервала на повторно задействане ли е различен, начина на разблокиране на колелата?
Четох доста неща за тези два типа, но неможах да си отговоря. Разбрах само че Мк20 има навика да пука спойките в компютъра, Мк04 пък се случва същото но с лентовия кабел към клапаните. Също така Мк04 по често се среща екстрата ЕДС.
Ако човек реши да ъпгрейдва или те първа да слага АБС, кой от 2та типа е по добрия избор?
- boreto1977
- Автомобил: passat 3BG T4 Caravelle syncro
- Двигател: AVF 2003 ACV 2001
може ли една питанка от мен
?аз карам Г3 1.9тди 95г ,а сестра ми ауди А3 1.8 5V -моя АБС е/ Address 03: ABS Brakes Labels: 3A0-907-379.lbl
Part No: 3A0 907 379
Component: ABS ITTAE 20 GI V00
Coding: 03604
Shop #: WSC 00000/
,а на аудито е/ Address 03: ABS Brakes
Controller: 1J0 907 379 A
Component: ABS/EDS ITTAE 20 GI V00
Shop #: WSC 06435
ще стане ли контролера от аудито на голфа или обратното?
идеята ми е да ъпдейтна голфа с такъв от А3 ,и понеже аудито има проблеми с АБС контролера мисля евентуално,ще с работи ли такъв като моя?

Part No: 3A0 907 379
Component: ABS ITTAE 20 GI V00
Shop #: WSC 00000/
,а на аудито е/ Address 03: ABS Brakes
Controller: 1J0 907 379 A
Component: ABS/EDS ITTAE 20 GI V00
Shop #: WSC 06435
ще стане ли контролера от аудито на голфа или обратното?
идеята ми е да ъпдейтна голфа с такъв от А3 ,и понеже аудито има проблеми с АБС контролера мисля евентуално,ще с работи ли такъв като моя?
- zashevGTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
релето ми беше цялото в ръжда вътре е влизала влага и накрая се е стопило, сложих друго за временно сега работи,но е по слабо оригиналното е 70А и това сега нагрява
- daniel_gpower
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте, колеги! Много подробна тема за АБС-а. Имам един въпрос, преди година и половина ми светна лампата за АБС-а. На диагностиката показа преден десен датчик на колелото. Смених го с нов изтрихме грешката и всичко си беше както преди. Но след 2-3 месеца светна пак лампата. Този път показа заден десен датчик, който също смених със нов. Сега от време на време светва лампата и като се диагнистицира показва заден десен датчик. При замерването му показва едно и също съпротивление като другите три датчика. Понякога се случва лампата на АБС-а да свети заедно със нея и лампата за нивото на течността. А нивото е на мах. Нека някой който се е сблъсквал с нещо такова да каже.
- TheExorcist
- Автомобил: Golf 3 94
- Двигател: ABF
- iv0_bs90
- Автомобил: VW Golf Mk3
- Двигател: AAA
някой може ли да ми каже на мен какъв ми е проблема. До преди 1 месец имах АБС и изведнъж отказа да работи. Лампичката за абса не е изгоряла, но не свети и като тръгна да спирам рязко неусещам да ми тласка педала и ми се суркат гумите
- hamq4ko
- Автомобил: Golf 3 GT TDI
- Двигател: AHU
FreeSoul написа:А мен ме интересува къде се слага помпа с 23,8мм бутало и нужно ли е да се сменя сервото като се смени помпата с по-голямото бутало
п.с сега намерих че 23.8 се слага на VR6, някъде другаде
Много се извинявам, че вадя стара тема, но и мене ме интересува ако си намеря 23.8мм помпа от пасат трябва ли да купя и сервото?