golfmk3 написа:Обмислям да закупя колектор от голф 2 1.6тд барабар с турбото. Въпрос ми е ще пасне ли колектора или ще трябва преправяне? Другия ми въпрос е дали при някакво минимално налягане от рода на 0.3 ще вдигне стотина коня колата. Ще се прави да работи само и единствено на газ с плочка. Предполагам, че за такова налягане няма да има нужда от кулер или поне не от огромен челен кулер. И последно маслената магистрала за турбото ще стане ли с тройник от някой от датчиците за маслото? Бая съм се ентусиазирал от на колегата с 1.4 турбо моно темата![]()
Благодаря предварително!
abbaa написа:golfmk3 написа:Обмислям да закупя колектор от голф 2 1.6тд барабар с турбото. Въпрос ми е ще пасне ли колектора или ще трябва преправяне? Другия ми въпрос е дали при някакво минимално налягане от рода на 0.3 ще вдигне стотина коня колата. Ще се прави да работи само и единствено на газ с плочка. Предполагам, че за такова налягане няма да има нужда от кулер или поне не от огромен челен кулер. И последно маслената магистрала за турбото ще стане ли с тройник от някой от датчиците за маслото? Бая съм се ентусиазирал от на колегата с 1.4 турбо моно темата![]()
Благодаря предварително!
Здравей колега! Явно никои не иска да ти отговори така че ще се пробвам аз :D.
Колектора ще ти пасне. това налягане на 0,3 май само си го чел някъде. Тея +100 коня с още един мотор ли мислиш да ги изкараш? Тези масла дет ги мислиш с градинския мъркуч може да ги вържеш за най- лесно. Като гледам колко си навътре в нещата най- добре не се захващай ако мислиш да си го правиш пред блока ;)
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 27 госта