Отдавна не съм писал по темата ,но по колата няма почти нищо ново освен ,че се сдоби с маховик от 1.8 RP,феродов диск от гти 112 коня и по твърд притискател от KR. Сетъпа беше сложен с нагласата ,че съединителят е по голям и трябва да държи поне колата на 0.9 бара без да боксува и да се кара нормално , но уви поради не знам каква причина даже може да се каже че държи по малко, а нещата които съм сложил са направо нови карани около 1500км ,закупени от колегата don hose.Има разлика само ,че този сетъп който сложих 210мм се усеща по лек с към 400-500 грама общо сравнение с оригиналния 200мм ,но не мога да си обясня каква може да е причината за това да държи по малко от другия.Ето и една графика ориентировъчна която колата се кара на 0.9 както съм споменал

Има и други графики който са малко по високи на същия сетъп но колата варира между 140-150 коня и 260-270нм на това налягане,но почти няма каране с този съединител замислям се за керамика с 6 плочки на страна но не знам и тя колко ще държи защото искам да подкарам колата на 1.5-1.6 бара налягане и да извлека макса от помпата :) другият вариант е кутия от тди и съединител от ВР6 ,но там хамалогията е малко по голяма да се слагат помпи,да се сменят педали и т.н :)