АГР засилване до 120-130 к.с.?
Re: АГР засилване до 120-130 к.с.?
Искаш да засилваш кола, която минава над 50 хиляди километра на година ?
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
А не, това ще е кофти идея. Кола , която се кара буквално нон-стоп , тя трябва да е безпроблемна. По-точно да си остане безпроблемна.
А ако се приложи сериозна интервенция, вече ще е е в графа "потенциален проблем".
Козметично повдигане около 20-ина % как да е. Но с описаните к.с. горница...
Не знам , но тъй като аз изминавам приблизително толкова на година ( но вече не на една кола, за разлика отпреди) ценя повече спокойствието и нисък разход. Особено това последното при толкова км не е за подценяване.
А ако се приложи сериозна интервенция, вече ще е е в графа "потенциален проблем".
Не знам , но тъй като аз изминавам приблизително толкова на година ( но вече не на една кола, за разлика отпреди) ценя повече спокойствието и нисък разход. Особено това последното при толкова км не е за подценяване.
Kiko7447 написа:Колектор,даунпайп от 131?
За сега е само с Софт и спортен филтър на К&N
Приемам всякакви идей не гоня 300коня а нещо от сорта на 150/170коняколата се кара доста на седмица поне по 1к километра
Имаш отговор по - долу .
samo_pechka написа:А не, това ще е кофти идея. Кола , която се кара буквално нон-стоп , тя трябва да е безпроблемна. По-точно да си остане безпроблемна.
В тунинг раздела трябва като първо правило да се запище " Не пипай ежедневката " .

- w_smith
- Автомобил: Golf 3_Volvo XC70
- Двигател: AHU 1997_D5244T10_2010
- Контакти:
Някой археолог е изкопал тема от 2016 година и наскачахте като рибета, а сте ветерани все пак. Случва се де.