Въпрос за колектори с термо лента

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
Потребителски аватар
VeilSide
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VeilSide » Пон 21 май 2007 17:24

rusiq_24 написа:Вчера благодарение на колегата Driver :beer сложихме колектора в неговия гараж.Мислех че ще е по трудно и всичко ще е запекано но се оказаха всички гайки свежи и всичко стана много лесно.Като го запалихме така пушеше тази вата че се изплаших да не се запали нещо и с колегата седяхме и дебнахме с едно шише вода и пожарогасител но след като си обгоря всечко се оправи.Разликата с колектора се оказа малка,явно очакванията са ми били по големи но на по високите предавки се осеща доста по голяма тяга от преди на 3та 4та и 5та а на 1ва и 2ра разликата е малка но като цяло съм доволен все пак от тук малко от там малко :wink:

капка по капка ... ;)

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Пон 21 май 2007 18:18

Бай ти Митьо написа:да тръгнеш от 2000 без да пилиш гуми, да видим тогава резултата.

:screwy

10 или 10 и нещо може и да направи от 2000 :)

Потребителски аватар
driver
Автомобил: diesel
Двигател:

Мнениеот driver » Пон 21 май 2007 21:37

devil_vas написа:колега, никой не спори, че можеш да биеш сток ХЕ. просто споделихме интерес да замериме колите :wink:

И аз имам желание да се замерим. "Замерването" ми е слабост напоследък. :wink: :lol: :lol: :lol:

devil_vas
Автомобил: BMW 330Cd 261hp 591nm
Двигател:

Мнениеот devil_vas » Пон 21 май 2007 22:09

driver написа:
devil_vas написа:колега, никой не спори, че можеш да биеш сток ХЕ. просто споделихме интерес да замериме колите :wink:

И аз имам желание да се замерим. "Замерването" ми е слабост напоследък. :wink: :lol: :lol: :lol:

:lol: верно че се получава двусмилица :lol: както и да е, разбрахте ме какво имам предвид :D :D

Потребителски аватар
driver
Автомобил: diesel
Двигател:

Мнениеот driver » Пон 21 май 2007 22:14

devil_vas написа:
driver написа:

:lol: верно че се получава двусмилица :lol: както и да е, разбрахте ме какво имам предвид :D :D

:да: :beer

Върни се в “Силов тунинг”