Mоже ли някой по подробно да обясни за този клапан... и евентуална цена, какво подобрява и условия за поставяне...
Благодаря предварително!
Въпрос за Blow-off Valve...
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- -Maxxx-
- Автомобил:
- Двигател:
Vizor написа:Rabbit_TDI написа:50 ина лева мисля в Цунами -нтунинг страницата или autoe-extras.com ама ти трябва турбо за да има смисъл от него.
и аз като видях рено 5 си помислих че е ГТ Турбо .. обаче не..май файда няма да видиш от тоя клапан..
...е аз питам защото смятам и турбо да слагам.... но незнам дали парите ще ми стигнат за турбо затова питах дали без ще има смисъл... а на турбо дизел слага ли се?
п.п. По колко са сносните турбини?
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- vw_edition
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
vw_edition написа:цените почват от 50лв нагоре както на илиенци така и на сериозни фирми като цунами , ефекта не бих казал че е много положителен напротив даже , но не искам да коментирам защото не съм със 100% знания на турбо тематика но е повече гледам за гъзария ги слагат напоследък
от кога цунами произвеждат части???
а тва за блоу оффа и неговия отрицателен ефект си е направо за бисерите. все едно да кажеш че бушоните имат отрицателно влияние върху вървежа.
СМЯХ
- vw_edition
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Tomcat написа:vw_edition написа:цените почват от 50лв нагоре както на илиенци така и на сериозни фирми като цунами , ефекта не бих казал че е много положителен напротив даже , но не искам да коментирам защото не съм със 100% знания на турбо тематика но е повече гледам за гъзария ги слагат напоследък
от кога цунами произвеждат части???
а тва за блоу оффа и неговия отрицателен ефект си е направо за бисерите. все едно да кажеш че бушоните имат отрицателно влияние върху вървежа.
СМЯХ
колега говоря за цени а не че произвеждат части смятам че има разлика и се чете първо и после се пише колега

- prokopoff
- Автомобил:
- Двигател:
blow off
никакьв нее проблема да сложиш такьв рклапан на дизел малко повече занимавка нищо повечел. друг е вьпроса че няма ефект от него поради простата причина че дизела няма дросел и няма остатьчно налягане