Gigabyte написа:Vizor ми аз в Телеграф ,дето има една такава страница ,четох ,че има само 12 бройки "фабрични" голфовеТака ,че може и да има тунинг пакет ,но може да има и излезли от завода така
Masserati написа:sin orel C20XE написа:Да,бате така е,яко карам си едно ремарке,дай да го видим тва бързо голфче,да не се окаже,че е доста бавно,а?
На такива като тебе не ми е нужно да се доказвам.Да голфа ми е бавен ОК.Само да не се окаже некой път като мина покраи тебе да ти паднат огледалцата
Vizor написа:Masserati написа:sin orel C20XE написа:Да,бате така е,яко карам си едно ремарке,дай да го видим тва бързо голфче,да не се окаже,че е доста бавно,а?
На такива като тебе не ми е нужно да се доказвам.Да голфа ми е бавен ОК.Само да не се окаже некой път като мина покраи тебе да ти паднат огледалцата
хаххахаххаха имаш тоя навик хахахахахахаххаха
последния път обаче не успя.. мина покрай него и неможа да му счупиш огледалото ! некадърник !![]()
Masserati написа:Vizor написа:Masserati написа:sin orel C20XE написа:Да,бате така е,яко карам си едно ремарке,дай да го видим тва бързо голфче,да не се окаже,че е доста бавно,а?
хаххахаххаха имаш тоя навик хахахахахахаххаха
последния път обаче не успя.. мина покрай него и неможа да му счупиш огледалото ! некадърник !![]()
Признай че бех близо ама не ми достигна около сантиметър
Masserati написа:sin orel C20XE написа:Да,бате така е,яко карам си едно ремарке,дай да го видим тва бързо голфче,да не се окаже,че е доста бавно,а?
sin orel C20XE написа:Masserati написа:sin orel C20XE написа:Да,бате така е,яко карам си едно ремарке,дай да го видим тва бързо голфче,да не се окаже,че е доста бавно,а?
Оки,абе и аз нещо се превъзбудих,но когат кажеш може да ги премерим!
sin orel C20XE написа:Masserati написа:sin orel C20XE написа:Да,бате така е,яко карам си едно ремарке,дай да го видим тва бързо голфче,да не се окаже,че е доста бавно,а?
Оки,абе и аз нещо се превъзбудих,но когат кажеш може да ги премерим!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 21 госта