Божурище на 3-ти

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
Потребителски аватар
iliev77
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот iliev77 » Пон 05 ное 2007 19:01

Vizor написа:.. просто ми беше тъпо че човека така ме нападна :)

Ама и ти прекаляваш братле...

Потребителски аватар
Vextor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vextor » Пон 05 ное 2007 19:02

Vizor написа:
Vextor написа:
Vizor написа::beer ицо както винаги е прав..

+ това .. пич.. витарата не съм го измислил аз :) съшо и нещото .. нека направи 9-тка.. ще го кръстят на киро торпедото тогава :lol:

П.П. на теб на какво ти прилича? на голф рали ? :)
даже във вортекса писаха че човека който е причинил това на рали голф .. трябва да му дадът поне условна или пробация :lol:
Абе и ти не си прав.... Негова си е колата , той избира външния вид :wink: ... Това как и викаме е друга работа :twisted: Важното е 4е е бърза :wink: ...

ама гледай сега.. аз не съм казал такова нещо? ама ако иска да си я направи и като автобус да изглежда.. тогава ще е на киро "автобуса". ако иска и аеродинамиката на трамвай да му направи.. просто ми беше тъпо че човека така ме нападна :)
:idea: :wink: да напада те и кфо :?: Трай си ... Нека си хапе :arrow: :arrow:
Тук е форум ,хора много ,мнения също много , гледни то4ки МНОГО ... СледователнО -Всеки с мнението си :wink:

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Пон 05 ное 2007 19:07

Хехе няма проблеми аз точно това му писах че всеки си има мнение... но му отвърнах на нападките че ще си пиша каквото си искам за който си искам :)

а за илиев ... имам и за него подарък с думи но ще си ги запазя за някой друг по хубав светъл ден защото е голяма греда неговото :lol: хехе успех на всички ;)

Потребителски аватар
scirocco gt
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scirocco gt » Чет 08 ное 2007 8:18

Ще ви помоля следващия път като се нападате, да го правите на ЛС за да не се налага някой да слага катинар!

Потребителски аватар
GTI-8V
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GTI-8V » Чет 08 ное 2007 10:08

scirocco gt написа:Ще ви помоля следващия път като се нападате, да го правите на ЛС за да не се налага някой да слага катинар!

аха, стана доста кофти че темате е заклутчено, радвам се че е пак отклутчен .....

Cordoba16vt
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cordoba16vt » Чет 08 ное 2007 11:10

scirocco gt написа:Ще ви помоля следващия път като се нападате, да го правите на ЛС за да не се налага някой да слага катинар!

така и направихме ;)

Върни се в “Силов тунинг”