Въпрос за колектори на КР

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
Потребителски аватар
oHua
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот oHua » Вто 25 дек 2007 18:01

Golf 3 1.8 написа:Абсолютно съвместими са от двата мотора, само че тоя колектор го запазих вече и чакам колегата да ми го прати :D

Тоя познат ли ти е. :D
http://f16block60.hit.bg/DSC00049.bmp

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Сря 26 дек 2007 14:03

Bobby_ написа:
h4p написа:сега остава само да кажеш кое е сгрешеното :gruebel

загледай се в ръновете и изходите на главата..... някакви разлики?
да не говориме за дължината....... В случая оригиналната е в пъти по-добра от тази!!!!!!!! има и термо...... абе няма смисъл от нея!!!!! МОЕ МНЕНИЕ!!!!!

Абре чак по-лош от оригиналния не е.Бобка тва е 4-1, рънърите са с еднакви дължини.Така че кой с кой цилиндър събира горе долу нема никво значение.Кофти е, че е къс и се събират твърде рано обаче за тия пари, за които го продава колегата си е перфектен.И малко на 1-ви и 2-ри под диагонал излизат тръбите са го видях. :?

oHua написа:
Golf 3 1.8 написа:Абсолютно съвместими са от двата мотора, само че тоя колектор го запазих вече и чакам колегата да ми го прати :D

mhihi

Потребителски аватар
Golf 3 1.8
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golf 3 1.8 » Сря 26 дек 2007 18:29

oHua написа:

Ееееех колега още ме е яд да ти кажа за "тоя" :cry:

Bobby_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bobby_ » Сря 26 дек 2007 20:52

КОзуначе аз не съм видял цената а и не ме интересува щото не съм клиент.....
.....погледни първата част от тръбите,,, 2 са изкривени от самото започване на колектора и 2 имат около 3-4см прав участък и след това се закривяват!!! Дължината на ръновете може да е еднаква но мисля че по важно е да е дълъг ръна ..... Този е къс и .... обърква се "празненето" на мотора. В този случай аз бих предпочел оригиналната чугунена част и по-дълга двуцевка..... Да не говориме че без лента може да се окаже и по-зле.... а на този колектор е малко гадно да се навие лента да не говориме че отвътре почти със сигурност има проварки които също са с отрицателен ефект.....

пп Все още не съм видял цената но щом казваш че е евтин и си струва парите...... все пак само фланеца е към 50лв при някой фрезист и след заварката обикновено измята и пак се прекарва на фреза което е ПАРИ!!!! а при този тази работа вече е свършена :)

Потребителски аватар
joro_g400
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот joro_g400 » Чет 27 дек 2007 0:26

Една голяма грешка при този фланец 1-ви и 4-ти цил.влизат в различни отвори на 4-2 1-то сиреч 1-ви и 2ри влизат в горната двуцефка а 3-ти и4-ти влизат в долната двуцефка.Само по-това говори как са правени в час по трудово разучаване :lol: Излиза че 1-ви и 4-ти се разминават с сантиметри от фланеца до пьрвото коляна на краят на 2-то кьм 1-то

Потребителски аватар
Golf 3 1.8
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golf 3 1.8 » Чет 27 дек 2007 3:14

Пичове колектора като цяло е жмел но си е 4-1 и е на доста добра цена, така че тия дни чакам да ми го пратат и ще споделя дали има некъв ефект ,имам точно мерило!

Bobby_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bobby_ » Чет 27 дек 2007 8:04

късмет и успех!

пп Понякога и най-гнусните тунинги са ужасно ефикасни.

Върни се в “Силов тунинг”