Двигател 1.8 KR ; 2.0 ABF
- nasodotcom
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- G3
- Автомобил: Vw Sharan 7M
- Двигател: 2.8 v6 204ps 4motion Ha METAH
Tatrata написа:До месец я почвам, един приятел ще ми я прави, малко по-бавничко ще е, но се надявам и да е по-качествено. Мотора ще е ABF със скоростите и електрото, ще му се прави цялостен ремонт на двигателя, скоро ще има и снимки. Надявам се машинката да стане като хората и, че ще върви "на боргия"
колега виждам че повече от 6м не си писал а ми е много интересно какво ще се получи... та правиш ли нещо по въпроса или си се отказал

- sin orel C20XE
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Двигател 1.8 KR ; 2.0 ABF
Vextor написа:1.4 turbo . със вси4ките му джаджи дава около 170-180 коня ...................Tatrata написа:Искам да попитам дали някои от горе посочените двигатели може да се "инплантира" в VW Polo 6N. Някой може ли да го направи, колко пари ще струва. Имам възможност да взема един от тези мотори, със скоростна кутия към него и цялата електроника, но нямам идея дали ще се побере в Полото, и дали ще има нужда от много преправяне. Ако някой има желание да се пробва върху моята количка и мисли, че може да се направи нека сподели !
да не говорим за мотор със сменени бутала и биели с пове4е надув.........
Ли4ният ми съвет е да се замислиш сериозно за турбина и да не се прецакваш колата
Сашо,а откеъде ще са тез бутала и биели за този мотор,не за всеки има?
- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
Vextor написа:1.4 turbo . със вси4ките му джаджи дава около 170-180 коня ...................Tatrata написа:Искам да попитам дали някои от горе посочените двигатели може да се "инплантира" в VW Polo 6N. Някой може ли да го направи, колко пари ще струва. Имам възможност да взема един от тези мотори, със скоростна кутия към него и цялата електроника, но нямам идея дали ще се побере в Полото, и дали ще има нужда от много преправяне. Ако някой има желание да се пробва върху моята количка и мисли, че може да се направи нека сподели !
Ли4ният ми съвет е да се замислиш сериозно за турбина и да не се прецакваш колата
Парите са други.

- KILLER GTI
- Автомобил:
- Двигател:
sin orel C20XE написа:Vextor написа:1.4 turbo . със вси4ките му джаджи дава около 170-180 коня ...................Tatrata написа:Искам да попитам дали някои от горе посочените двигатели може да се "инплантира" в VW Polo 6N. Някой може ли да го направи, колко пари ще струва. Имам възможност да взема един от тези мотори, със скоростна кутия към него и цялата електроника, но нямам идея дали ще се побере в Полото, и дали ще има нужда от много преправяне. Ако някой има желание да се пробва върху моята количка и мисли, че може да се направи нека сподели !
Сашо,а откеъде ще са тез бутала и биели за този мотор,не за всеки има?
има има и още как

- dude
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Kozunak написа:
Парите са други.
е и аз това винаги съм го мислил, що ще турбинираш некаква кола примерно 100 коня
като по-добре зимаш 150 коня тургаш генерация и филтър и пак идваш към 170 , може би
а и с турбото да откараш на към 170 коня, не трябва ли да е малко по-сериозен надув , нямам идея колко, но за ежедневно каране дали ще е подходящ
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти: