Разпределителни валове за 16в

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
Потребителски аватар
rusiq_24
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rusiq_24 » Нед 27 яну 2008 18:06

niikoo_1 написа:Последно АБФ-ски или КР-ски изпускателен вал сте сложили на мястото на оригиналния всмукателен.

П.С.
Купувам изпускателен вал сериозно само кажете какъв точно сложихте mhihi
От АБФе вала на Ангел аз съм пробвал с КРски и нищо не се получава даже е по зле,КРския изглежда доста по малък от АБФски :wink:

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Нед 27 яну 2008 18:15

rusiq_24 написа:
Kozunak написа:На 7 го оставихме, а то е трябвало още един назад.Върнали са ги на 6 и колата е полудяла преди малко говорихме и се хилеше по телефона. 8) Незнам откъде тва разминаване с твойта информация....
:oops: май 6 бяха :roll: Позабравил съм ги малко тези АБФи с тези хонди дето се заразих :lol: Аз и на ангел казах че не съм сигурен 8 ли беше 6 ли беше и той вика бате сещай се барзо да не го окотим ама важното е че се е получило,той даже ми звънна да ми се похвали и беше доста доволен.След 5000 полудявала яко и вървяла доста до към 8000 доста доволна тяга,ама нека го изчакаме и той да обади какво е станало :wink:

Хахаххаах леле ша та бия.Ние гледахме гърбиците на първи и идваше точно на 6 зъба напред зацепването.Ама понеже ти викаш 8 и ние компромисно 7. :lol: Най-важното е, че са го уцелили с баш тунера.

Потребителски аватар
rusiq_24
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rusiq_24 » Нед 27 яну 2008 18:22

Kozunak написа:
rusiq_24 написа:
Kozunak написа:На 7 го оставихме, а то е трябвало още един назад.Върнали са ги на 6 и колата е полудяла преди малко говорихме и се хилеше по телефона. 8) Незнам откъде тва разминаване с твойта информация....
:oops: май 6 бяха :roll: Позабравил съм ги малко тези АБФи с тези хонди дето се заразих :lol: Аз и на ангел казах че не съм сигурен 8 ли беше 6 ли беше и той вика бате сещай се барзо да не го окотим ама важното е че се е получило,той даже ми звънна да ми се похвали и беше доста доволен.След 5000 полудявала яко и вървяла доста до към 8000 доста доволна тяга,ама нека го изчакаме и той да обади какво е станало :wink:

Хахаххаах леле ша та бия.Ние гледахме гърбиците на първи и идваше точно на 6 зъба напред зацепването.Ама понеже ти викаш 8 и ние компромисно 7. :lol: Най-важното е, че са го уцелили с баш тунера.
:lol: Абе как така компромисно бе :lol: В тия неща компромисни варианти няма ама хубавото е че не сте били с един грешен зъб в другата посока че тогава става доста интересна среща бутало клапан :lol: Сега ще чакаме Ангел да разправа и ако пусне клипче ще е най добре а и да каже как е на ниски и празния ход че не го питах за това аз тези неща не ме вълнуват много :wink:

Потребителски аватар
Golf 3 1.8
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golf 3 1.8 » Нед 27 яну 2008 18:35

Такаааа зацепихме ги валовете ,колата върви ама вече толко се искривих че не знам дали върви реално повече или така си внушавам, при първа възможност ще замеря с никоо1 и ще кажа резултатите да не се надъхвам само наизуст!!!Иначе в момента впечатленията са ми че колата в ниските е по слабичка но след 4800 някаде почва да полудява и върви до по високи обороти до около 6600 6800 си дърпа здраво и нагоре леко по леко почва да омалява ама по леко от преди.Мисля че ще трябва да и дам и малко повече гориво и да хвана да си зема некъв истински 4-1 колектор и те така! :lol:

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Нед 27 яну 2008 18:48

Тоя петък ще замерим ако си в София :lol: стискам палци да е тръгнала повече колата.
Сега си пера филтъра, така ще другия път ще ми върви повече колата mhihi

Потребителски аватар
Golf 3 1.8
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golf 3 1.8 » Нед 27 яну 2008 19:06

niikoo_1 написа:Тоя петък ще замерим ако си в София :lol: стискам палци да е тръгнала повече колата.
Сега си пера филтъра, така ще другия път ще ми върви повече колата mhihi

Колега има ефект май ама и аз не знам , мисля че колата опъва една идея по добре и умира по късно с поне 500рпм ма тряа да го пробаме да сме на 100%

П.С Мисля че е желателно да и се пусне малко повечко бензинец , а и не е лошо да си сменя бенз. филтър щот е точно на 30000 :lol: и може да се окаже най якиа тунинг точно кат го смена него :lol:

Върни се в “Силов тунинг”