ПРЕДИЗВИКВАМ ТЕ.....

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе

Има ли смисъл....

ДА харесва ми идеята
139
62%
НЕ не мисля че ще има смисъл
84
38%

Общо гласове: 223
Потребителски аватар
bobo7
форумно КГБ
Автомобил:
Двигател: AGN
Контакти:

Мнениеот bobo7 » Вто 12 юни 2007 17:34

аз лично при такъв ВОТ, няма да направа :(

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Вто 12 юни 2007 17:34

ами тази последната мисля че е изтрита....не си спомням с колко повече бяхме "ЗА" :wink:

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Вто 12 юни 2007 17:37

е с толко

Изображение

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Вто 12 юни 2007 17:38

Tyan написа:е с толко

Изображение

:wink: :wink: :wink:

Потребителски аватар
IvoG
Автомобил: Golf III
Двигател: 2.0 AGG

Мнениеот IvoG » Вто 12 юни 2007 17:39

Ludia написа:ами тази последната мисля че е изтрита....не си спомням с колко повече бяхме "ЗА" :wink:

явно има защо :?

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Вто 12 юни 2007 17:41

аз ще си рацерствам и без раздел :)

Потребителски аватар
Tishku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tishku » Вто 12 юни 2007 17:41

IvoG написа:
Ludia написа:ами тази последната мисля че е изтрита....не си спомням с колко повече бяхме "ЗА" :wink:

явно има защо :?

Мдаааааааааа :) Това е разработка на военните.... за това няма раздел :?

Bobby_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bobby_ » Вто 12 юни 2007 18:09

.........
1. НИКОЙ ОТ НАС (поне доколкото знам) НЕ ПОДКРЕПЯ УЛИЧНИТЕ СЪСТЕЗАНИЯ!!! Аз затова не ходя на ОМВ.....
2. Имах идеята съревнованията да се състоят на определени за целта места А НЕ ПО УЛИЦИТЕ!!!
Вече видях колко хора са сериозни по темата и колко дъвчат семки и се забавляват като спамят......
Темата според мен е сериозна и има добри идеи от колеги....
Визирам идеята на Велко за Драг и Трак подраздели
Някой беше писал за спаменето по темите.....
Според мен глупаците рано или късно ше спрат да пишат простотии и РАЗДЕЛА ще се изчисти.....
А и все пак по някъкъв начин трябва да се пренасочат новоизгряващите улични състезатели към пистата..... кой знае може и да има някой с огромен потенциал и да му провърви в състезанията (професионалните)
"Уличните" рацери явно не разбират че за по нататъчно израстване в спорта им трябват спонсори!!! а те не се намират като профучат покрай някой който има възможност и желание за подпомагане на автомобилния спорт в БГ. Най много да си откара някоя майна или нещо друго.
Подобренията на колата понякога надвишават уменията на шофера и следва най-гадния ефект от всичко. За да се научиш да овладяваш колата си при екстремни условия, трябва практика А ТЯ НЕ СЕ ДОБИВА НА УЛИЦАТА!!!! Там където трепериш да не сплескаш някой друг участник в движението който ти е застанал на траекторията.....

Мога да говоря още много като изхождам от собствен опит и споделям мое ЛИЧНО мнение с което не ангажирам никой.......

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Вто 12 юни 2007 18:14

Bobby_ написа:.........
Там където трепериш да не сплескаш някой друг участник в движението който ти е застанал на траекторията.....

Че кой трепери .....??? това наоколо не са хора и коли, а са храсти и дървета ..

шегичка ....

. не се ядосвай ...но няма да позволят такъв раздел във форума ....форума е добре да си тъпче на едно място ...вечните теми за, масло, термостат, загуба на обороти, разход ...и тн ......... а да ..сложиха ни да разбираме за рожден ден ...гхахахах ... а може ли да знаем кой от потребителите иска неангажираща връзка и секс за една нощ?

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Вто 12 юни 2007 18:16

Tyan написа:... а може ли да знаем кой от потребителите иска неангажираща връзка и секс за една нощ?

анкета :idea:

Bobby_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bobby_ » Вто 12 юни 2007 18:40

Явно така е най-добре и лесно......
Аз не съм особено в час какъв е проблема?!?!?
Има забележки за правописа..... ОК > трие се мнението или се поправя
Има забележки за цензура.... ОК > трие се мнението или се поправя
Имаме си ЯК спам по темата..... ОК > трият се мненията с които се оаква темата и ......

Нали това е форум на Фолкваген манияците.... Аз съм такъв!!! И ми харесва да си модифицирам колата. Като мен има поне 100 юзъри тук....
Като си направи някой колата и като го изпревари някой колега това не е ли повод за развитие? > от там и прогрес....... >от там и обръщане към колеги за помощ > ........
Сега разбирам защо Волен и Пацо и някои други хора не споделят опит и знания тук......

:) Не се ядосвам! ни най- малко..... Просто разсъждавам пишейки (доколкото ми се отдава) :)

Потребителски аватар
driver
Автомобил: diesel
Двигател:

Мнениеот driver » Вто 12 юни 2007 18:44

Аз съм с двете ръце "ЗАААААААААААААААА"!!!!!

Дано тоя път модовете да чуят "ГЛАСА ПОТРЕБИТЕЛСКИ"!!!!

п.п
До колкото си спомням Голфъра обеща нещо за след събора? :wink: :wink: :wink:

Потребителски аватар
joro_g400
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот joro_g400 » Вто 12 юни 2007 19:01

Тази тема е обречена на Спам поради простата причина че самата тема е Спам.
Обрьщам се кьм хората с някакьв опит в шофирането
Вие бихте ли позволили на някои 18 годишен пи.....ю които Мама му е купила що-годе бьрза кола да се равнява с вас ами недаи си Боже се обьрне на пистата и стане най-лошото вие ПРОФИТА как ще обясните на близките му че някои решил да покаже по-спортно каране и организирал половината форум в една необмислена и пак казвам детинска постьпка.(АЗ ИМАМ НАЙ-БЬРЗАТА КОЛА )
И изкам да кажа на тези които изкат да се доказват като карачи да се вземат лиценз за такива и да се пренасочат кьм определената професия
И мисля че ПРЕДИЗВИКВАМ ТЕ ще отшуми като Спам тема

Потребителски аватар
dan4o_golf2
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dan4o_golf2 » Вто 12 юни 2007 19:20

абе да има тръпка ..... а на улицата е най голяма ама и рискет е най голям .... такаче аз съм 50% за и 50% против.... иначе на писта съм за 100%.....между другото предизвиквам некой от моя клас до 55 коня :))).... ама чакайте вие като ми дойде КРа ще се се пускам с по ГОЛЕМИТЕ .... поздрави на всички колеги

Bobby_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bobby_ » Вто 12 юни 2007 19:32

joro_g400 написа:Тази тема е обречена на Спам поради простата причина че самата тема е Спам.
Обрьщам се кьм хората с някакьв опит в шофирането
Вие бихте ли позволили на някои 18 годишен пи.....ю които Мама му е купила що-годе бьрза кола да се равнява с вас ами недаи си Боже се обьрне на пистата и стане най-лошото вие ПРОФИТА как ще обясните на близките му че някои решил да покаже по-спортно каране и организирал половината форум в една необмислена и пак казвам детинска постьпка.(АЗ ИМАМ НАЙ-БЬРЗАТА КОЛА )
И изкам да кажа на тези които изкат да се доказват като карачи да се вземат лиценз за такива и да се пренасочат кьм определената професия
И мисля че ПРЕДИЗВИКВАМ ТЕ ще отшуми като Спам тема

Ти би ли приел покана от 18г. пи.....ю ?
Най- малкото преди да се организира такова състезание (на писта) всеки проверява дори и тайно възможностите на другия шофьор.....

Тук става въпрос на аматьорско ниво а не на професионално.....
Много добре знаеш какво изисква професионалното ниво....

Върни се в “Силов тунинг”