Божурище на 3-ти

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
Потребителски аватар
Vextor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vextor » Нед 04 ное 2007 14:57

scirocco gt написа:Много благодаря на всички за подкрепата и хубавите думи.За мен бише чест да застана до Скайлайна, можех и да го победя, но това щеше да се дължи на пилотска грешка на конкурента, която в никакъв случай не прави колата ми по бърза.Това, че останах трети в клас Б не ме прави по бавен от победителите.Целта за сезона бе да падна под 11 секунди и го направих няколко пъти, това е мойта победа. :twisted:

:arrow: Без думи Ице .....
Това наистина беше твоята (вашата ) победа ....
Поздрави на целия отбор

Nadya_ написа:
Tyan написа:Изображение

mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi

остатъците от гума са подарък от Векстора :twisted: mhihi

Това е ГТИ- букет както ти казах :lol: ... абе авто-романтика :twisted: :lol: :lol:

Потребителски аватар
vwg3
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vwg3 » Нед 04 ное 2007 15:18

:bowdown Едно Голямо - ЕВАЛА!
======Кеер wallking======

Потребителски аватар
jboss
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jboss » Нед 04 ное 2007 15:22

Зверско рязане,но да бадем реалисти Скаилаина е много звяр,но и на него щте му доиде времето.Дано е по скоро а :D :D

Потребителски аватар
Cee
Автомобил:
Двигател: AMX

Мнениеот Cee » Нед 04 ное 2007 15:28

Е да SkyLine си е машина ..... първо като са го зели е бил около 650 коня(естетвено ако сте забелязали че е с транзитни номера то това е защото е краден) иначе сега незнам какво му се правено но е някъде около 1000++ май ..... :!: :D :!:
Хайде малко да мислим, преди да пускаме мнения! mod edit: musura

Потребителски аватар
Vextor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vextor » Нед 04 ное 2007 15:29

jboss написа:Зверско рязане,но да бадем реалисти Скаилаина е много звяр,но и на него щте му доиде времето.Дано е по скоро а :D :D
Прав си ,но нека ПАК да бъдем реалисти ...... СкаиЛайна е на 4овек с много пари .... Само сетъпа му струва колкото няколко бега4ки на куп :oops: Вътре си има салон, 5 места , ДВТ-та , ала бала , има си стъкла ,не е рязан .... Абе мирише ми на кола за забавление , не е правен за драгстер :idea: А ако собственика реши да го олекотява :?: :twisted:

Потребителски аватар
iliev77
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот iliev77 » Нед 04 ное 2007 15:30

scirocco gt написа:Много благодаря на всички за подкрепата и хубавите думи.За мен бише чест да застана до Скайлайна, можех и да го победя, но това щеше да се дължи на пилотска грешка на конкурента, която в никакъв случай не прави колата ми по бърза.Това, че останах трети в клас Б не ме прави по бавен от победителите.Целта за сезона бе да падна под 11 секунди и го направих няколко пъти, това е мойта победа. :twisted:

:lol:

Потребителски аватар
Vextor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vextor » Нед 04 ное 2007 15:31

vlado_turboto написа:Е да SkyLine си е машина ..... първо като са го зели е бил около 650 коня(естетвено ако сте забелязали че е с транзитни номера то това е защото е краден) иначе сега незнам какво му се правено но е някъде около 1000++ май ..... :!: :D :!:
:lol: :lol: :lol: абе ама ти верно пускаш ебати мненията .... Как реши 4е е краден ?? Защо му е на 4овека крадена кола при положение 4е има пари да си купи 100 такива :?: :roll: Пълни глупости ....

Потребителски аватар
scirocco gt
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scirocco gt » Нед 04 ное 2007 15:45

vlado_turboto написа:
Vextor написа:
vlado_turboto написа:Е да SkyLine си е машина ..... първо като са го зели е бил около 650 коня(естетвено ако сте забелязали че е с транзитни номера то това е защото е краден) иначе сега незнам какво му се правено но е някъде около 1000++ май ..... :!: :D :!:
:lol: :lol: :lol: абе ама ти верно пускаш ебати мненията .... Как реши 4е е краден ?? Защо му е на 4овека крадена кола при положение 4е има пари да си купи 100 такива :?: :roll: Пълни глупости ....

Колега аз това не го казвам поинтересувай се .. краден е от дубай ... секи на божурище ще ти го каже .. аз тия неща няма как да си ги измислям колега ..... :oops: :oops: :oops:
:screwy

Потребителски аватар
didodi
Автомобил: Amarok DOUBLE cab
Двигател: CSHA 2014
Контакти:

Мнениеот didodi » Нед 04 ное 2007 15:55

vlado_turboto написа:Колега аз това не го казвам поинтересувай се .. краден е от дубай ... секи на божурище ще ти го каже .. аз тия неща няма как да си ги измислям колега ..... :oops: :oops: :oops:
И аз така знам, а най-интересното е че едното му турбо пък е крадено от СЕМА , а другото от совалката чаленджър , и това не е всичко !! Шофьорът му няма книжка и даже е избягъл рецидивист от сливенския затвор !!! И един маромот завиваше шоколада :delete

Потребителски аватар
jboss
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jboss » Нед 04 ное 2007 17:55

ее споко де ,маинат му на тоя японец скоро ще си намери маистора,а за Киро :shock евала ,но парата си е пара за сажеление :lol обаче е на прав пат и това е важното :D

Потребителски аватар
Cee
Автомобил:

Мнениеот Cee » Нед 04 ное 2007 18:06

Ето колеги който иска снимков и видео материял тук има сичко .... http://store4.data.bg/bojuristeee/

Последна промяна от Cee на Нед 04 ное 2007 18:08, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Vextor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vextor » Нед 04 ное 2007 18:07

jboss написа:ее споко де ,маинат му на тоя японец скоро ще си намери маистора,а за Киро :shock евала ,но парата си е пара за сажеление :lol обаче е на прав пат и това е важното :D
Прав път с доста завои4ета :lol: ... Много се 4упи витарата ,ина4е е нерална :wink:

Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Нед 04 ное 2007 18:47

Браво на Хеед Ауто, и на другите от любимата ни марка :wink:
важното е да има тръпка,
както в един филм казват
" Всяка една Неделя, или печелиш или губиш "

Потребителски аватар
G3
Автомобил: Vw Sharan 7M
Двигател: 2.8 v6 204ps 4motion Ha METAH

Мнениеот G3 » Нед 04 ное 2007 18:59

vlado_turboto написа:E за голфа не съм казал,че съм го видял с очитеси ... простоо като казаха че има по голяма терминална скорост .. и от там веднага казах че го е победил .. а не проверих времето ... иначе тва за 750 ++ го пишеше в темата за самия голф ..... :!: :D :!:

вчера не можах да дойда та голфа на киро 10.6хх ли е дал ? или какво време
:roll:

Потребителски аватар
Cee
Автомобил:

Мнениеот Cee » Нед 04 ное 2007 19:03

Да там някъде .. ето тук има клипове на тоя голф .... http://store4.data.bg/bojuristeee/

:twisted: :twisted: :twisted:

Върни се в “Силов тунинг”