на мен тази ми е за тая цел само,другата си ми е хубавка;)leonardo_vd написа:r_tuning написа:мисля по на там да подготвим колата за писта и планинско,група(X3).....но това са ме4ти за сега![]()
![]()
Абе и мен такива помисли ми идват, но все още не мога да се реша да я прежаля. Някак си не мога да я разкостя, даже искам да я направя перфектна откъм визия.
r_tuning написа:аз сега съм със старата кутия,тя е от PBleonardo_vd написа:r_tuning написа:;):):)аиде ела ни на гости малко де....alpine написа:супер комбинация си имаш тище намина да го видя дивака тея дни
A ти с каква кутия си ако не е тайна. И как се оправи с задвижването
6те слагам от 9А като я с4упя тазиleonardo_vd написа:r_tuning написа:аз сега съм със старата кутия,тя е от PBleonardo_vd написа:r_tuning написа:;):):)аиде ела ни на гости малко де....alpine написа:супер комбинация си имаш тище намина да го видя дивака тея дни
A ти с каква кутия си ако не е тайна. И как се оправи с задвижването
Имам КР-ска кутия ако ти трябва
мерси колега;)....като го подкарам и съм доволен от резултите които дава колата,6те споделя вси4ко разбирасе,както и 6те нау4а не6то ново предполагам:)Сиромаха написа:Започва засилването на още един АБФ в алтернативно купе.За съжаление само на драг:( ако не искам да ме арестуват.КР-а със сток железа,освен испускателен от АБФ,го смъкнах от средни 16-ки до средни 14-ки с тънкия смукател и мех. инжекция!С АБФ-а летвата се вдига,не знам дали с максималните валове за хидравлика или агресия.
Изкушавам се да вкарам КР-а в Г-1.Преди 10г. закарах на село прекрасно купе от единичка но по ред причини не направих трансплантацията и миналата година отиде на вторични.Сега творението ми е по ексцентрично но като излизам за тестове се крия като национален престъпник.Единствено ме спира скуката и ограничеността на градчето а и 2 коли и един бус май са ми достатъчни.2-3 Калибри се мислят за най-бързите и изобщо не допускат че Трабантче маже да ги одуха.Вярата е необходима за душевното равновесие и аз не ги закачам.
Успех с проекта и при желание можеш да споделиш с един сиромах
тънкостите по подготовката на този мотор,винаги може да се научи нещо или да се пропусне нещо.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта