С течението на времето съм видял много хора, които са приели правата вяра

6ilio написа:И хубаво, ако ХЕ е по-добрия мотор, само ми кажете в кво купе да го сложа, за да го карам.
Vidol Nikolov написа:Винтилките си папкат,това е нормално
niikoo_1 написа:А то обикновенно сами се приобщават като се наиграят, не са един и двама върлите опелджии и други дето минават на VAG защото са по-добри платформи като скорости/двигатели/задвижване/двигатели/купе/интериор и т.н.
TDI-RS написа:niikoo_1 написа:А то обикновенно сами се приобщават като се наиграят, не са един и двама върлите опелджии и други дето минават на VAG защото са по-добри платформи като скорости/двигатели/задвижване/двигатели/купе/интериор и т.н.
ти живееш в заблуда
ако бях фанатик щях да ти кажа, че дори ставаш смешен.
карам такъв мотор от доста години и няма с какво да го сравня с бензиновите на ВАГ
дизела е друга тема
niikoo_1 написа:2.0TFSi, 2.2 20V, 1,8 16V, 2.0 16V, VR6-тиците и т.н. и т.н. има много добри мотори, не ми се изреждат и по-новите
vr_mk2 написа:Ми, като цяло фактите говорят - Милен (MGM) от VW скочи на Opel... и доколкото знам от атмосферен ХЕ изкара 200+++ коня на колелата.
П.П. Темата е за 16V атмосферки, а не за прехвалените ви 20V-та и мечтаните ви 2.7 и прочее.
sk. написа:Офф топик/
Иво, ела да ми видиш въртигумката как спря да върти гуми на втора..
Бтв, тука малко странен спор водите. Гледам Нико го е почнал, явно преди та открие свойствата на 1.8Т..
То всъщност друг мотор освен 1.8Т има ли?![]()
![]()
Има.. 2.7"Т" 2.8 с "Т" 3.0 с "Т"... и тн..
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 32 госта